Nieuwe kleding voor AZSV JO15-2

januari 9, 2021

Nieuwe kleding voor AZSV JO15-2

In het kort

Afgelopen woensdag was het dan eindelijk zover. De nieuwe wedstrijd kleding van AZSV JO15-2 was binnen. Keukencentrum de graafschap is de nieuwe hoofdsponsor dit seizoen.

Naast de spelers heeft ook de technische staf nieuwe kleding binnen. De polo’s met initialen en de nieuwe coachjas met initialen erop.  AZSV JO15-2 is klaar om in dit prachtige tenue te schitteren.

Keukencentrum de graafschap, bedankt voor het sponsoren dit seizoen!

Start 2e seizoenshelft

Na 3 weken stil te hebben gestaan, mocht AZSV JO15-2 afgelopen maandag eindelijk weer aan de bak. Vooraf aan de training (zoals gebruikelijk in het nieuwe jaar) werden eerst aan iedereen de beste wensen voor 2021 uitgedeeld. Iedereen was klaar voor de warming up en die verliep al wat stroefjes. Nadat de warming up achter de rug is gaat de JO15-2 op hetzelfde niveau door als voor de winterstop: volle bak en geen half werk. Dit viel voor een x aantal jongens nog even tegen.

Nadat de 1e training (maandag) en 2e training (woensdag) geweest waren, trainden de mannen van Smilda en Rots ook op zaterdag weer. Voorafgaand aan de training werd er een mooie teamfoto met de nieuwe kleding gemaakt door Danielle Overbeek (@fotografiebydanielle) hier zijn wij als leiding maar al te trots op.

I.v.m. het geen beschikken over kleedkamers werden er in deze tenues ook voor de eerste keer getraind. De training verliep goed. Er werd een hele goede mentaliteit getoond en zelf op de training de wil om te winnen.  Dit was heel mooi om te zien. De instelling die we van onze jongens verwachten.

Deze training begon met een nieuwe oefening. Deze oefening vereiste veel concentratie en schepte. Maar ook zeker veel balsnelheid. Dit hebben onze jongens keurig opgepakt. Hier zijn we dan ook maar al te trots op. Zeker heel mooi om te zien was de eindpartij dit keer. Hierin lieten de jongens het voetbal zien wat wij verwachten te zien. Dit maakte het extra aanstekelijk om naar deze eindpartij te kijken.

 

 

Mannen,
Jullie zijn 2021 goed begonnen.

Kevin.