Nieuwe hesjes en sporttassen voor G-team

november 29, 2019

Half november werd het G-team voorzien van nieuwe hesjes en kreeg het team sporttassen.

Het team wist dat ze de nieuwe hesjes officieel in ontvangst namen, maar de voetballers werden verrast door de sporttas.

Bijen Timmerwerken sponsort het G-team door middel van de hesjes. Het G-team speelt geen competitie, maar tegen elkaar. Met behulp van de nieuwe hesjes is het duidelijk tegen wie ze voetballen en krijgt iedereen de kans om aan de bal te komen.

Peter Bijen voorziet het team dan ook met liefde van deze verbetering: “Het is mooi om de reactie en het enthousiasme te zien.”

Bijen Timmerwerken biedt hulp bij verbouw of nieuwbouw van een woning. Zo kan men onder andere bij hem terecht wanneer er een aanbouw of erker gemaakt moet worden of wanneer er kozijnen vervangen moeten worden.

Tijdens het officiële moment werd het G-team verrast. Wat de spelers namelijk niet wisten, is dat ze ook voorzien werden van een nieuwe sporttas. Hiervoor wordt het G-team gesponsord door Wilfred Navis Installatie. Wilfred: “Het is leuk om te zien dat ze zo blij zijn met de hesjes en de tassen. Het is de eerste keer dat ik sponsor, maar ik kom al van jongs af aan bij AZSV. Het is mooi om ook eens wat terug te kunnen doen voor de vereniging.”

Wilfred Navis Installatie staat voor u klaar wanneer het aankomt op loodgieter-werk. Naast badkamer- en keukenverbouwingen houdt hij zich onder andere bezig met cv-installaties (zowel plaatsen als onderhoud) en dakdekken.