Voetbalschool,..gemist!

september 7, 2020

Na vorige week een geweldige start zaterdag hebben gehad zijn we weer begonnen!!

Fijn dat we weer met ons allen kunnen genieten van het spektakel dat de jongsten van AZSV ons elke week bieden. Blij zijn we met enthousiaste ouders die ons helpen met het leegruimen van de velden en het coachen van het team van zoon of dochter.
Ook zouden we blij zijn met ouders die tijdens de training bij kunnen springen. Hoofdtrainer Remco kent leuke en gekke spelletjes en zet deze uit. De trainersgroep bestaat vooral uit jonge meiden en jongens die tevens studeren en ook zelf nog voetballen. We zijn erg blij met deze “jongeleu” maar soms hebben ze andere verplichtingen. Studie gaat uiteraard voor evenals een wedstrijd van hun eigen team. We hebben elkaar nodig om an de gange te blieven!! We hopen en rekenen op uw hulp!Hoofdzaak is plezier, niets ingewikkelds verwachten van de kinderen en er zelf plezier in hebben.

We beginnen met een aantal oefenwedstrijden (in eigen kleding) en gaan vandaar uit teams vormen. De bedoeling is zoveel mogelijk gelijkwaardige teams te maken zodat er ook leuke wedstrijden gespeeld worden. Winnen en verliezen hoort erbij maar een uitslag van 15 -0 is natuurlijk best een keer leuk voor de winnende partij,. Maar dat willen we niet! Uitslagen als 15-12 zijn leuk, veel doelpunten, spannend en leerzaam.

De AZSV – voetbalschool staat voor ;
• Spelenderwijs het spelletje leren
• Leren samenwerken.
• Leren winnen en verliezen
• Samen plezier maken

Een bijna vijfjarige verteld dat hij je heeft gemist,…

Wie wil er nou niet betrokken zijn bij de voetbalschool, een geweldig leuk spektakel, leuke trainers en begeleiders voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 8 jaar.
Aanmelden graag per mail ovv naam en geboortedatum.

• Spektakel en gezelligheid gegarandeerd!!

Training woensdag 17.30 – 18.30 uur veld 4
Wedstrijden zaterdag 11.30 – 12.15 uur veld 1

Wees welkom als deelnemer als nieuw crew lid of als trainer! Voor aanmelding of meer informatie mail naar ; voetbalschool@azsv-aalten.nl