Met AZSV naar de wedstrijd De Graafschap – Ajax

oktober 22, 2018

Ook dit seizoen heeft de supportersvereniging van AZSV weer kaarten gereserveerd voor een topwedstrijd. En wel de wedstrijd De Graafschap – Ajax op zondagmiddag 28 april om 14.30 uur. Een spannende slotfase van de eredivisie, want……………. wie wordt de nieuwe landskampioen…………….en blijft De Graafschap in de Eredivisie???? Kortom dit wil je natuurlijk echt niet missen!!

De supportersvereniging van AZSV heeft voor leden van AZSV kaarten gereserveerd voor deze wedstrijd.            Voor slechts 12,50 (jeugd t/m 17 jaar) en 15,00 (vanaf 18 jaar) beleef jij met je clubgenoten op zondagmiddag 28 april om 14.30 uur de wedstrijd tegen AJAX. (inclusief bus)

Aanmelden én betalen kan op maandag 12 november en dinsdag 13 november van 19.00 uur tot 20.00 uur in de kantine. Er zijn 200 kaarten gereserveerd. Op=op. Kaarten kunnen niet meer geannuleerd worden!! Let op: maximaal 4 kaarten p.p.

 

De supportersvereniging zorgt niet voor extra begeleiding, dus neem uw eigen verantwoordelijkheid voor de jeugdige leden. Ouders die geen lid zijn, kunnen dus als begeleiding mee!

Voor meer informatie kunt u terecht bij M Lammers (j.b.lammers@kpnmail.nl)

(28 april valt in de meivakantie!!)