Mateman advies en administratie sponsor van AZSV

november 10, 2020

 

Tekst en foto: Karin Stronks.

Het drie meter brede reclamebord van Mateman advies en administratie wordt bovenlangs de tribune geplaatst. Bert Mateman en AZSV voorzitter Patrick Frenken gaan eerst nog even op de foto met het bord. “We zijn erg blij met de steun, het geeft AZSV een boost in deze coronatijd”, geeft Frenken aan.

Begin dit jaar is Mateman advies en administratie verhuisd van het buitengebied naar de Polstraat in Aalten. “We wilden in maart open huis houden om ons nieuwe onderkomen te laten zien maar door corona maatregelen kon het jammer genoeg niet doorgaan. We hadden alles al geregeld en de nodige bestellingen gedaan”, vertelt Bert Mateman.

Hij vervolgt: “We zitten nu een half jaar in Aalten en hebben veel schik met onze nieuwe locatie. We hebben meer aanloop, mensen weten ons beter te vinden. We werken uiteraard volgens de corona-regels, op gepaste afstand. Kort geleden hebben we een grotere tafel aangeschaft en de laatste hand gelegd aan een nieuw ventilatiesysteem.”

Mateman advies en administratie ondersteunt zowel zakelijke als particuliere klanten op administratief en fiscaal gebied en geeft advies op maat. Bert Mateman: “Advies, dat voor de klant het meest gunstig is tegen een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Mensen kunnen altijd contact opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!”

Als negenjarige ging Bert Mateman op voetbal bij AZSV. Hij speelde tot zijn vijftiende. Hij vertelt: “Later heb ik nog een tijdje in het achtste gevoetbald. Heb ook nog een tijdje recreatief aan zaalvoetbal gedaan. Voetbal deed ik voor het plezier. Ik was een echte verdediger, bal afpakken en afgeven aan anderen die weer naar voren voetbalden. Het straatvoetbaltoernooi was het hoogtepunt van het voetbalseizoen!”