Makelaar Blekkink steekt AZSV H2 in het nieuw.

oktober 31, 2019

AZSV H2 speelde op zaterdag 26 oktober voor het eerst in het nieuwe tenue van makelaardij Blekkink. De sponsor, in de persoon van Hans Blekkink, was op sportpark Villekamp getuige van een mooie overwinning van AZSV H2, het won met 6-2 van Berkum 2.

Makelaardij Blekkink sponsort vanaf 1998 verschillende teams van AZSV. Hans Blekkink: “In het begin sponsorden we pupillen D1 en D2, vanaf 2016 zijn we shirtsponsor van Heren 2. Ik  bezoek vrijwel alle thuiswedstrijden. Ook ga ik soms mee als de heren uit spelen.” Hans is bijna 50 jaar lid van AZSV, hij begon als kind met voetballen. “Of ik talent had, nee niet zo veel, ik speelde bij recreatieteams. Heren 2 is een mooi team, ze zijn in drie jaar tijd twee keer kampioen in de Reserve Hoofdklasse geworden en één keer tweede. Vorig seizoen werden ze zelfs landskampioen in hun klasse. Het elftal hoopt in 2021 te mogen starten in de Uefa Europa Conference League”, zegt Hans Blekkink met een lach.

Trainer Frencis Malawau en zijn staf zijn trots op het team. Malawau legt uit: “De grote kracht van AZSV H2 is het teamwork, iets voor elkaar over hebben. Het is een vriendenteam! Een voorbeeld: we vierden een mooi feest toen aanvoerder Wietze Kamink trouwde, dat bleek goed te werken als teambuilding, we wonnen een dag later met 6-0!” Met sponsor Blekkink Makelaardij is het team erg blij. “Hans is erg betrokken bij ons team. Hij bezoekt niet alleen wedstrijden maar komt ook graag naar teamfeesten! Het is mooi dat hij ons weer een nieuw tenue heeft gesponsord”, aldus Frencis Malawau.

Blekkink Makelaardij is meer dan 35 jaar een begrip in de regio. De makelaars hebben een gedegen opleiding genoten en worden permanent bijgeschoold om van de laatste ontwikkelingen op de hoogte te blijven. Zij zijn gecertificeerd register makelaar-taxateur (RM RT). Blekkink heeft kennis van alle relevante wetgeving, de makelaars zijn als ervaren onderhandelaars prima in staat om een woning tegen een goede prijs te verkopen. Naast het verkopen, aankopen en taxeren van woningen is Makelaardij Blekkink ook uitstekend ingevoerd in de regionale bedrijfsonroerendgoed markt. Daarnaast houdt Blekkink zich bezig met de (her)ontwikkeling en realisatie van nieuwbouwprojecten. Hans: “Waar wij al jaren voor pleiten is nieuwbouw voor senioren en starters, daar is veel vraag naar. Er zijn kort geleden nog tien woningen op Kraaienboom verkocht.”