Liefhebsters en Obesiktas winnen straatvoetbal 2019!!

juni 22, 2019

Na 2 weken van ruim 180 wedstrijden en fantastisch weer zijn we tot een mooi einde gekomen van het straatvoetbal 2019. Na alle poule wedstrijden gewonnen te hebben mochten de Liefhebsters aantreden in de finale tegen Dat Ene Team. Het was een uiterst boeiend gevecht en met een minimaal verschil van 1-0 wonnen de Liefhebsters het Straatvoetbal 2019. Een goede derde bij de dames was het team van Atlantic.
In de verliezerspoule bij de heren ging de finale tussen De Buuls en Pancake United. Deze werd gewonnen door de Buuls. FC LinksBuitenAdem ging met de derde plaats aan de haal.
De grote finale bij de heren ging dit jaar onder belangstelling van ruim 700 man tussen 100B en Obesiktas. Ook deze finale was weer bloedstollend. De grootste kansen waren er voor de heren van 100B, maar ze wisten deze niet om te zetten tot doelpunten. Eindstand 0-0. Penalty’s moesten hier de beslissing forceren. De heren van Obesiktas waren koelbloedig en uiterst effectief en zij wisten dan ook dit jaar de fel begeerde bokaal te bemachtigen.
De derde plaats was dit jaar voor de Hekkensluiters.
Dan hebben we zoals elk jaar ook weer een prijs voor de fair play. Bij de heren werd deze gewonnen door De Buuls en bij de dames door FC Poony.

Wij willen als organisatie iedereen bedanken voor 2 mooie weken straatvoetbal en tot volgend jaar.

De Straatvoetbalcommissie.