Kunstwerk in de AZSV kantine

januari 6, 2019

Zoals je misschien bekend is heb ik alle voetbalplaatjes thuis staan om er iets mee te doen. Ik vond het zonde ze weg te gooien.Inmiddels heb ik in overleg met Hans Duenk en nog een paar mensen iets bedacht en gemaakt. Henk Stronks heeft de letters AZSV uit MDF gezaagd. Daarna heb ik ze beplakt met allemaal voetbalplaatjes van met name de jongste AZSVers. Gisterochtend (vrijdag 4 januari) hebben Henk en ik het opgehangen in het halletje van de kantine bij de toiletten.

In de bijlage een paar foto’s die jullie kunnen gebruiken voor facebook/website ALS jullie dat willen tenminste. Niks verplicht namelijk!Gisteravond heb ik het op mijn eigen website gezet www.rinimaakt.nl . Vanmiddag zet ik het op mijn Facebookpagina. Misschien leuk om even een kijkje te nemen?

Het was leuk om te bedenken en te doen!

​Groetjes Rini