Jurist Wevers sponsort AZSV VR2.

juli 29, 2020

Bron en foto: Karin Stronks.

Jurist Wevers is de nieuwe kledingsponsor van AZSV VR2. De dames krijgen kleding voor de wedstrijden, trainingen en warmloopshirts van de sponsor. “Met de uitstraling van AZSV VR2 zit het de komende tijd wel goed! Zelfs de namen van de speelsters staan op de shirts”, vertelt aanvoerder Bernadet Navis niet zonder trots.

Het idee om een AZSV team te sponsoren leeft al geruime tijd bij Jurist Wevers. “We zijn blij dat het er nu van is gekomen om kledingsponsor van dit damesteam te worden. We bieden het complete plaatje, alle benodigde kleding hebben we gesponsord”, geeft Kevin Wevers aan. Wendie Vaags, leider van het team, vertelt: “Ook wij zijn erg blij met onze sponsor, de kleding geeft het team en de staf een professionele uitstraling.”

AZSV VR2 was voor de coronacrisis hard op weg naar het kampioenschap in de derde klasse. Jennifer Wevers, rechtshalf van VR2 vertelt: “We hadden al een periode op onze naam staan. Helaas is ons deze kans ontgaan door corona. Volgend seizoen proberen we het opnieuw!” Bernadet Navis voegt toe: “We hebben een leuk team, de onderlinge sfeer is heel goed. Daardoor komen de prestaties vanzelf!”

Kevin Wevers kende zelf een korte voetbalcarrière. Hij glimlacht: “Ik was bij AD’69 keeper omdat ik eigenlijk nergens anders inzetbaar was, had over het algemeen niet veel te doen… Op het hoogtepunt ben ik gestopt, na het kampioenschap van mijn team AD D2!”

Jurist Wevers is een juridisch advieskantoor, vergelijkbaar met een advocatenkantoor, gevestigd in Aalten. Het doel van Jurist Wevers is het aanbieden van juridisch advies voor allerlei uiteenlopende zaken in een prettige, losse en betrokken sfeer, om zo de drempel te verlagen om een advocaat of jurist in te schakelen. Ook de tarieven reflecteren die laagdrempeligheid, zodat iedereen zijn of haar recht kan halen. Met betrekking tot de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (Wmo 2015) is Jurist Wevers toonaangevend op het gebied van voorlichting en procederen en er zijn al veel successen geboekt. Jurist Wevers is niet alleen actief in Gelderland, maar in heel Nederland.