Jo9-1 verliest met duidelijke cijfers van Ruurlo jo9-1

november 27, 2022

Doelpunt: Joep Wubbels

Vandaag was de selectie weer compleet en op oorlogssterkte. De wedstrijd ging gelijk op en er leek geen vuiltje aan de lucht. Bij zowel Ruurlo als bij ons stond het goed achterin. Door een sterk defensief blok bij ons kwam Ruurlo nauwelijks tot grote kansen. Maar ook wij kwamen moeilijk tot kansen met een “gevecht” op het middenveld als resultaat. Toch was het Ruurlo dat kort voor de mini pauze op voorsprong kwam. Niets aan het handje!

Na de break kwamen we lastiger in ons spel. We verloren duels en hadden moeite met de fysiek sterke ploeg uit Ruurlo. Ruurlo liep helaas snel uit naar 4-0. De verhoudingen op het veld waren anders dan de stand op het scorebord deed vermoeden. Na een duw op Teis, een onterecht gegeven corner waar een doelpunt uit viel en een overtreding op Joep gingen de boys een tikkeltje chagrijnig de rust in.

De tweede helft zagen we wel iets nieuws. Waar we in vorige wedstrijden nog wel eens te lief waren, was het nu een stuk feller. Door een doelpunt van Joep was de hatelijke nul ook van het bord. Een aantal fraaie combinaties met Max en Teis werden net niet gepromoveerd tot doelpunt. Anders hadden we m.i. echt nog terug kunnen komen. Wel een oprecht compliment voor het samenspel van vandaag!

Na een terecht (!) gegeven vrije trap voor Ruurlo waren de rapen gaar. Het team vond zich een hoop onrecht aangedaan. Ook ik liet me meeslepen (mea culpa) en hierdoor voelde iedereen zich gesterkt om de scheids de schuld te geven. Maar die 7 doelpunten werden toch echt door Ruurlo gemaakt. Dit bedoel je Elze 🤣?

Uiteindelijk werd het 7-1. Een uitslag dat een pak slaag doet vermoeden. Maar dat viel nog best mee.