JO13-1 wint topper tegen OBW!

november 14, 2019

Onze jongens spelen de eerste échte topper tegen de JO13-1 van OBW. Oké, met terugwerkende kracht kunnen we stellen dat de pot tegen PAX (5-5 gelijkspel) ook een topper was, maar dat terzijde. OBW dan. Haalt grote uitslagen tegen zo’n beetje alle tegenstanders, alleen FC Zutphen wist ze te verslaan. Een sterk team dus, met kampioenskansen, maar ook – zo blijkt al snel in de wedstrijd – met kampioensambities!

Alles wordt uit de Oosterbeekse kast gehaald. Goed voetbal, agressief spel (soms over de rand, getuige de rode kaart…). Maar de rood-witte AZSV-jongens laten deze wedstrijd zien serieus mee te willen strijden voor de bovenste plekken. Ze scoren niet alleen snel de 1 – 0 door een doelpunt van Keanu, maar laten meteen al zien zich niet van de wijs te laten brengen. Er ontstaat een geweldige wedstrijd, waar alles in zit. Doelpunten, penalty’s, rode kaarten, ballen op de paal etc…

Zoals zo vaak is het publiek de grote winnaar.

Na de snelle 1 – 0 van Keanu, maakt dezelfde Keanu ook de 2 – 0 halverwege de eerste helft. Door een penalty komt OBW nog voor de rust terug in de wedstrijd.

Na de ranja scoort Yvi de heel belangrijke 3 – 1, maar de jongens van OBW geven zich nog altijd niet gewonnen (waarom zouden ze ook 🙂 en scoren vlak erna de 3 – 2!

Het publiek heeft het niet meer en moet ‘t allemaal maar zien vol te houden. Oh ja, de jongens ook natuurlijk… Doen ze ook, sterker nog, ze maken de 4 – 2 door een doelpunt van Lasse en ze weten dat ‘t niet meer mis zal gaan. Helemaal niet als OBW een rode kaart krijgt. Insiders weten overigens dat door de jongens om verschillende redenen gejuicht wordt voor de overwinning.

De drie punten blijven meer dan terecht in Aalten.

Volgende week naar VIOD, een niet te onderschatten tegenstander. Via dit kanaal leest u hoe dat is afgelopen! Tenzij u er live bij was natuurlijk…