JO9-1 speelt zijn eerste competitiewedstrijd gelijk tegen Trias 7-7

september 4, 2022

Doelpunten:
Joep Wubbels 4x
Max Luiten 2x
Teis Hartman 1x

Vandaag was het eindelijk zover. We mogen weer! Op deze zonnige zaterdagmorgen kon je zien dat de jo9-1 er zin in had. We gingen als een speer van start. Zeno had nog maar net gezegd dat we mochten beginnen of de eerste lag al in het netje. Max scoorde de 1-0. Maar de honger was nog niet gestild. Kort daarna scoorde Joep de 2-0 en de 3-0. Wat een mooi begin.

Ook achterin stond iedereen op scherp. Sam, Vigo en Luuk hadden de directe tegenstanders in de tas en we gaven weinig kansen weg. Toch kwam Trias er 2x gevaarlijk door. Door 2 prachtige reddingen van Hugo was het 3-0 bij de time out. Lekker man!

Er was een euforie alsof we al hadden gewonnen terwijl we 10 minuten onderweg waren 😉
Trias was namelijk warmgedraaid en kwam terug in de wedstrijd. Sterker nog, ze scoorden 6x achter elkaar en we stonden ineens met 3-6 achter. Maar de spirit bleef erin. Volgens Senna konden we nog best wel winnen, want Trias scoorde ook heel vaak achter elkaar. We waren het allemaal met Senna eens.

De knop ging weer om en dit leverde een spetterend einde op. Via doelpunten van Joep en Max kwam we terug tot 5-6. Trias scoorde 5-7 en toen kwam ons slotakkoord. Joep mocht aanleggen voor een vrije trap. Hij haalde de poot aan en scoorde een prachtige goal. Het net wappert nog steeds op sportpark Villekamp. Het slotakkoord was voor Teis. Onze “stofzuiger’ had al 30x de bal terug veroverd op het middenveld en deed het deze keer zelf. Vigo veroverde de bal gaf deze mee aan Teis en In de aller- allerlaatste seconde scoorde Teis de 7-7. Hoppa! Klasse mannen. Topwedstrijd en fantastisch om te zien hoe de mannen zich terug hebben gevochten in de wedstrijd.