Jo-12-2 nu al kampioen!

september 26, 2020

Afgelopen zaterdag was het dan zover, JO-12-2, speelde de wedstrijd tegen HMC. Het team van AZSV speelt een goed seizoen. Zo goed dat ze bovenaan staan en de kans aanwezig was dat ze ook deze wedstrijd zouden gaan winnen. Winst voor AZSV zou betekenen dat ze dan al kampioen zijn, ook al hebben ze hierna nog een wedstrijd te gaan.

Vooraf aan de wedstrijd was er bij trainer Ronald Lammers geen spanning “ik heb er alle vertrouwen in” gaf hij aan. Bij leider Jaco van Schijndel was de spanning van het gezicht af te lezen.

Plezier staat voorop bij dit team maar de jongens hebben ook een enorme drive om te winnen. Lars Seegers, helaas geblesseerd, kon de wedstrijd niet meespelen. Maar hij was uiteraard aanwezig om zijn teamgenoten aan te moedigen. Invallers Mick Deunk en Niels Ruesink zorgden voor wisselmogelijkheid en speelden mooi mee in het team.

De verdediging van dit team met Tim van Alstede en Job van den Boom staat als een huis. Keeper Brent van Schijndel had het zaterdag niet druk maar zorgt altijd voor terugspeelmogelijkheden en rust. Daarnaast laat hij goed van zich horen vanuit het doel. Dit heeft hij niet van een vreemde want zijn vader, Jaco van Schijndel,  is de leider van deze jongens en coacht de jongens vanaf de kant richting mooie scores. Vanuit het middenveld spelen Mees Simmering, Tieme Vaags en Jurre Guillaume altijd fanatiek en mooi naar voren. Links voor speelt Thomas Vaags technisch mooi voetbal en komt steeds verder tot bloei. De spits is Coos Reinders, altijd bloedfanatiek en meer dan gedreven om te scoren. Het team bouwt het spel vaak mooi op, speelt goed over, gunt elkaar de bal en laat het publiek mooi voetbal zien. Onder bezielende leiding van Ronald Lammers trainen deze jongens elke maandag en donderdag. Ronald loopt met zijn opschrijfboekje langs de kant, traint, geeft tips, doet mee, coacht en zet de puntjes op de i. Met een prachtig resultaat!

De wedstrijd tegen HMC won het team overtuigend, 7-0. Er was een medaille geregeld en een mooi spandoek gemaakt door hun grote fans, de moeders. De medaille werd uitgereikt door Roy Deunk, coördinator JO-12.

Na groot applaus en een ereronde met het spandoek,  was er patat van AZSV en muziek in de kantine.

JO12-2, échte KAMPIOENUH!!!!!!