Jeugdtrainers seizoen 2019 2020

april 27, 2019


AZSV heeft voor het seizoen 2019 2020 de volgende jeugdtrainers vastgelegd.
AZSV JO19-1 en AZSV JO12-1 Martijn Prinsen
Martijn trainde het voorbije seizoen AZSV JO11-1 en daarnaast bij Fc Winterswijk het team JO19-1. Martijn volgt bij AZSV JO19-1 Ronald Heynen op. Ronald heeft er voor gekozen komend seizoen bij Bredevoort aan de slag te gaan als hoofdtrainer.
Bij AZSV JO12-1 volgt Martijn Lian Jansen op. Lian kiest er voor een jaar te stoppen als trainer.
AZSV JO17-1 Luuk te Boekhorst
De 32 jarige Luuk te Boekhorst uit Doetinchem is aangetrokken als trainer voor AZSV JO17-1. Luuk is op dit moment werkzaam als assistent trainer bij De Graafschap JO19/JO14 en was in het verleden trainer bij de jeugd en senioren van SDOUC in Ulft. Als voetballer is Luuk actief geweest bij SDOUC, De Graafschap en Go Ahead Eagels. Hij volgt de interim trainers Andre Geurkink/Walter Overkamp op. Andre heeft er voor gekozen actief te blijven bij de jeugd van Fc Winterswijk waar hij ook aan de slag is. Walter verkiest het zelf voetballen bij KSV 1 in Vragender boven het trainen van een team.
AZSV JO14-1 Joost Meinen en Colin Hinkamp
Joost en Colin gaan het tweede seizoen in als trainers van AZSV JO14-1, Sander Kempink doet het komende seizoen een stapje terug en blijft beschikbaar als stand in.
AZSV JO13-1 Raymond Willemsen en Timo Kleinhesselink
Raymond gaat het negende seizoen in als jeugdtrainer bij AZSV, nu het tweede seizoen bij AZSV JO13-1, na hiervoor meerdere seizoenen de JO15-1 in JO17-1 te hebben getraind. Timo verzorgt opnieuw de derde techniektraining bij JO13-1 na ook al weer enkele jaren van samenwerken met Raymond.
AZSV JO10-1 Nick van Breugel
Nick van Breugel blijft aan als trainer bij AZSV JO10-1 en gaat het tweede seizoen in bij dit team, het derde bij AZSV. In zijn eerste seizoen als jeugdtrainer trainde Nick AZSV JO9-1.
AZSV voetbalschool en techniektraining O8, O9 en O10; Remco van Leeuwen.
Remco van Leeuwen gaat ook het komende seizoen op de woensdagmiddag aan de slag met de jongste jeugd van AZSV.
Voor Remco wordt het zijn tweede seizoen bij AZSV als hoofdtrainer voetbalschool en techniektrainer JO8, JO9 en JO10.

AZSV is erg blij met het aanblijven van de trainers, de komst van de nieuwe trainers en wenst hen veel succes!