Het 70-jarig jubileum van AZSV. Ben jij erbij?

juni 7, 2018

Aankomend weekend is het zover! Het 70-jarig jubileum van AZSV. Ben jij erbij?

We starten de vrijdagmiddag om 14:00 uur met de seniorenmiddag in de kantine. Een middag vol gezelligheid, ophalen van herinneringen, een hapje, een drankje en een heuse AZSV Jubileumquiz onder leiding van Henri Weikamp. Deze middag zal worden afgesloten met een heerlijk buffet, mogelijk gemaakt door Rusink Catering.

Aan het begin van de (vrijdag)avond gaan de voetjes van de vloer bij de jeugddisco in de grote tent op het trainingsveld. De dansvloer is gepoetst dus de kids van de voetbalschool t/m O13 kunnen hier hun moves laten zien! De voetbalschool, O8 en O9 zijn welkom van 18:00 tot 20:00 uur. De oudere kids, O11 en O13 mogen van 20:00 -22:00 uur de dansvloer onveilig maken. En vergeet niet om jouw favoriete liedjes aan te vragen!

De zaterdag begint voor de pupillen lekker vroeg zodat ze voordat het écht warm wordt het voetballen erop hebben zitten en lekker kunnen spelen op bijvoorbeeld het springkussen! We beginnen om 08:00 uur met de ontbijt picknick voor de voetbalschool en pupillen. Hier kunnen de kids een ontbijt scoren bij het smeereiland waarna je een plekje in het gras zoekt om even goed te ontbijten voordat de warming-up begint! Uiteraard zal er ook koffie voor de ouders/trainers/leiders zijn. Na de warming-up zal het pupillentoernooi op veld 5 en 6 plaatsvinden. Dit toernooi zal omstreeks 12:00 uur afgelopen zijn waarna de deelnemers kunnen kijken hoe het jeugd B-team het de keeper van AZSV 1 moeilijk gaat maken tijdens een penalty competitie. Vervolgens mogen alle kinderen van de voetbalschool, het pupillentoernooi en het jeugd B-team een ballon scoren voor de ballonnenwedstrijd!

Intussen begint om 11:00 uur de zeskamp voor de junioren en aansluitend, omstreeks 14:00 uur, de zeskamp voor de senioren. Op veld 3 en 4 zullen allerlei activiteiten plaatsvinden waar alle teams tegen elkaar zullen spelen. Vrouwen 2 tegen Heren 6 op de stormbaan bijvoorbeeld..dat beloven spectaculaire en bovenal bloedfanatieke spelletjes te worden!

Aan het eind van de middag, rond 17:00 uur, zal de sportieve dag op zijn einde lopen. Waarna iedereen even rustig de tijd heeft om bij te komen van de sportieve inspanningen. Douchen, wat eten en klaarmaken, dit kan allemaal op AZSV. We hopen dan ook dat jullie allemaal gezellig op het AZSV terrein blijven. Er is genoeg gelegenheid tot het eten van wat lekkers. Denk aan pannenkoeken, varken aan het spit of gewoon een lekker patatje. Voor ieder wat wils!

Rond 19:00 uur begint de feestavond met o.a. het kampioenenbal! Hier zullen alle kampioenen van dit jaar gehuldigd worden in de feesttent op het trainingsveld. Iedereen is hier welkom, voetballers, ouders, opa’s en oma’s, vrienden, iedereen. Het kampioenenbal en de overige feestavond zal begeleid worden door band & DJ ‘The Beats’. Zij zullen de feestavond compleet maken!

We hopen jullie dit weekend allemaal te zien! Vergeet ook niet je ouders, opa’s en oma’s, vrienden en bekenden uit te nodigen. We gaan er een fantastische dag van maken!

Mochten er vragen zijn, mail deze dan naar jubileum@azsv-aalten.nl of spreek één van de commissieleden aan. Zij zijn zaterdag te herkennen aan de aanvoerdersband.

Graag tot dan!

Groeten,
De jubileumcommissie