Heren 2

Team

Spelers:
Bovenste rij: Sebastiaan Navis, André Heersink (L en V), Bram Bulsink, Wibe Harbers, Eddy Navis (L), Nick van Breugel, Roel Stronks, Sjerk ter Maat en Rens Heusinkveld.
Middelste rij: Gert Jan Navis, Mart Wassink, Seam Pluimers, Wietse Kamink, Bonne Jansen, Jelle Jansen, Mark Ulderink, Yoran Ertunc en Sjoerd Freriks.
Onderste rij: Wouter Hiddink, Bram Wevers, Bjorn Tolkamp, Luca ter Haar, Francis Malawau (trainer), Gerrit Meinen (L), Rick Wevers, Kelvin Mateman en Robin Assink.

Teamsponsor.

Overige sponsoren

Foto en video Garretsen
www.fotogarretsen.nl

Begeleiding

Trainer(s):
Frencis Malawau
Leiding:
Gerrit Meinen (leider), André Heersink (verzorger), Eddy Navis (ass. scheidsrechter)

Training

  • STAND
  • UITSLAGEN
  • PROGRAMMA
  • BEKER
  • VERSLAGEN

Mannen Zaterdag reserve (A-cat) Hoofdklasse A

AZSV-2 stoot 1e elftal van PH Almelo uit beker.

november 17, 2019

Het 2de elftal van AZSV heeft door een verdiende overwinning het eerste elftal van PH Almelo een forse tik uitgedeeld. Dit team, dat uitkomt in de 2e klasse van het zaterdag voetbal was niet opgewassen tegen het sterke tweede elftal van AZSV. Na een 3-0 ruststand won dit team met 4-1. PH had voor aanvang

Read More…

Makelaar Blekkink steekt AZSV H2 in het nieuw.

oktober 31, 2019

AZSV H2 speelde op zaterdag 26 oktober voor het eerst in het nieuwe tenue van makelaardij Blekkink. De sponsor, in de persoon van Hans Blekkink, was op sportpark Villekamp getuige van een mooie overwinning van AZSV H2, het won met 6-2 van Berkum 2. Makelaardij Blekkink sponsort vanaf 1998 verschillende teams van AZSV. Hans Blekkink:

Read More…

AZSV-2 kampioen van Nederland

juni 15, 2019

  AZSV 2 is kampioen van Nederland door een 3-1 overwinning op RKSV Nuenen 2. Voor de pauze kwamen de Aaltenaren op achterstand, maar in de tweede helft werd het 1-1 door een eigen doelpunt. Na 90 minuten was het 1-1, maar in de tweede helft van de verlenging scoorden Nick van Breugel en Teun

Read More…

AZSV 2 – RKSV Nuenen 2 KNVB finale.

juni 12, 2019

Aanstaande zaterdagmiddag om 13.00 uur op Sportpark Villekamp de KNVB finale tussen AZSV 2 en RKSV Nuenen 2! Komt allen om ons tweede aan te moedigen en te steunen in deze belangrijke wedstrijd!

meer verslagen