Hengeveld Bedrijfsvloeren BV sponsort AZSV.

november 4, 2020

Foto: Cor Hinkamp en tekst: Karin Stronks.

Hengeveld Bedrijfsvloeren BV sponsort voetbalvereniging AZSV met een reclamebord langs het hoofdveld. Het bedrijf is gevestigd in Miste, gemeente Winterswijk. Eigenaar Jurgen Hengeveld vertelt desgewenst: “Waarom AZSV? Nou, een neefje van me en personeelsleden voetballen bij AZSV, vandaar dat we hebben besloten om de Aaltense club te steunen!” AZSV voorzitter Patrick Frenken overhandigt Jurgen een rood-witte AZSV sjaal als blijk van waardering.

Op zaterdag 31 oktober brengt een AZSV delegatie een bezoek aan Hengeveld in Miste. Voor een knalrode container met het bedrijfslogo van Hengeveld worden Jurgen en Patrick op de gevoelige plaat vastgelegd. Jurgen geeft aan: “Of ik zelf heb gevoetbald, jazeker, bij MEC, ik heb een geel/zwart hart! Ik heb tot de A-jeugd gespeeld, was voorstopper, nummer vier, tot ik problemen kreeg met mijn knie. Ben wel voetballiefhebber en heb al jaren een seizoenkaart van De Graafschap.”

Hengeveld Bedrijfsvloeren BV is een zusterbedrijf van Bouwbedrijf Hengeveld en is een bedrijf met passie voor vloeren van beton en cement. Een specialiteit van de afgelopen jaren is het monoliet afwerken van betonvloeren. Met behulp van ‘vlindermachines’ wordt de beton glad afgewerkt. Of het nu gaat om een berging vloer van 15m2 of een bedrijfshal van 5000m2, iedere vloer is weer een uitdaging. Ook het maken van fundaties, wanden, druklagen of alles waarbij beton wordt verwerkt is voor Hengeveld dagelijkse kost. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en gebeurt indien mogelijk de maatvoering digitaal. Jurgen vertelt: “Een van de laatste projecten was het beton storten bij Sealing Valley in Aalten waarbij in twee dagen tijd 900 000 liter beton is gestort!”