Geslaagde nieuwjaarsreceptie

januari 6, 2020

in een zeer ontspannen en gezellig sfeertje vond zaterdag 4 januari 2020 de nieuwjaarsreceptie van AZSV plaats, als vanouds weer georganiseerd door de supportersvereniging.

Voorafgaand aan de receptie werd het inmiddels traditionele 7 tegen 7 mixtoernooi voor senioren gespeeld. Door ziekte en door onverwachte afmelding van een paar teams werd het uiteindelijk een 6 tegen 6 toernooi. De deelnemers trokken fanatiek van leer, met winst als hoofddoelstelling en  met als sub-doelstelling de door kerst en oud en nieuw opgebouwde overtollige kilogrammen er rigoureus af te rennen.

Toen alle kruitdampen opgetrokken waren, bleek dat de teams van Frankrijk en Denemarken de sterkste waren. Na een zinderende finale, die  in 1-1 eindigde, werd overgegaan op het schieten van pienanties. Nadat elke team 5 of 6 penalty’s genomen had, (waarvan sommige miraculeus mooi en anderen desastreus dramatisch)  was de stand nog steeds gelijk. Gezamenlijk, gebroederlijk en gezusterlijk werd besloten om de winstpremie te delen. Scheidsrechter Tom Arink had hier geen enkel probleem mee. Ook hij wilde graag naar de kantine. Dit jaar dus twee kampioenen!!

Namens Denemarken stonden Wøbe Hørbers, Ramøn Hörnenbørg, Jørjen Jøntink, Marcø Rømp Mika Køk en Søsøn Öbbers in het veld, Frankrijk werd vertegenwoordigd door Tjerky ter Maté, Armen Bulsinke, Richy Vévèrs, Sjur Bulsinke, Gosé té Brenke en Kuus Péters

Volgend jaar hopen we uiteraard op meer deelname. Dat moet toch mogelijk zijn bij zo’n grote vereniging? Mag ik er een paar teams uitlichten? Vrouwen 1 en 2, we hebben jullie gemist; dames geven kleur aan dit toernooi! Heren 3 en 4, ook van jullie teams hadden we op een grotere deelname gehoopt. Enkele lagere teams waren niet of slecht vertegenwoordigd. Ook jullie hebben we er graag bij!

Hulde daarentegen voor heren 2, heren 12, vrouwen 3 (alle drie teams waren zeer goed vertegenwoordigd) en aan alle anderen die deelgenomen hebben!

Iets na 15 uur opende voorzitter Patrick Frenken de receptie. Hij heette iedereen hartelijk welkom en prees de sfeer binnen AZSV en de vele vrijwilligers die in touw zijn bij AZSV.

Wethouder Hans te Lindert deelde na een mooie speech, waarin hij er blijk van gaf, zich goed te hebben verdiept in AZSV, de taarten uit aan de najaarskampioenen JO11-4G en  VR4 18+ 7T7. Het 1e herenteam ontving een taart voor een unieke prestatie: periodekampioen in de hoofdklasse! Alle taartwinnaars: van harte gefeliciteerd!

Vervolgens hernam Patrick Frenken het woord.Hij vertelde over de toekomstplannen van AZSV. Hij noemde o.a. de gesprekken die gaande zijn om eventueel een loopbrug te realiseren naar veld 5 en 6 om de loopafstand te verkorten en de intensivering van de samenwerking met AD ’69.

Na de prijsuitreiking van het 7T7 toernooi door ondergetekende, was het weer tijd voor het hoogtepunt van de middag: het Rad van Fortuin, traditioneel bediend door ceremoniemeester Wim Smees. Dit jaar met nog mooiere prijzen dan voorgaande jaren. Blije gezichten bij de prijswinnaars. Het mooie is dat ook de wethouder twee prijzen won!

De superronde werd gedraaid door de sponsor van deze ronde: SPAR Wubbels Bredevoort.

Jorick Wubbels, Justin Vaags en Boris Swijtink van SPAR Wubbels Bredevoort bedienden om en om het Rad en maakten Gerrit Roos, Sanne Jentink en Hans Wisselink blij met een supermooi  levensmiddelenpakket.

Al met al was het een zeer geslaagde middag. Bedankt bestuur AZSV en bestuur supportersvereniging, bedankt wethouder, bedankt scheidsrechters, bedankt kantinemedewerkers voor de drankjes en het klaarmaken van de hapjes, bedankt Liefhebsters voor het rondbrengen van de hapjes, bedankt lotenverkopers, bedankt sponsoren, maar bovenal: bedankt dat jullie er allemaal waren en het zo gezellig hebben gemaakt!

Namens de organisatie

Eric Wamelink, secretaris supportersvereniging.

Jorick, Justin en Boris van de SPAR met de drie prijswinnaars

 

Dick Neerhof toont zijn prijs:

Intenscent geurwaxjes en bon damesmodezaak

JOAN D Lichtenvoorde

                                                                                         

Het was gezellig druk!

ook Henri Weikamp won een prijs

 

 

 

                                                                                          De sponsoren uitgelicht: