Start trainingen seizoen 2022 2023

augustus 11, 2022

Het nieuwe voetbalseizoen staat weer op het punt van beginnen!

Vanaf maandag 22 augustus kunnen alle teams de trainingen weer opstarten volgens het trainingsschema. Vanwege het samengaan van de jeugdafdelingen van AZSV en Ad69 zijn er in het schema voor het eerst teams ingedeeld op sportpark Villekamp en  sportpark Zuid. Vooralsnog geldt het schema voor de 1e seizoenshelft en wordt er in de winterstop opnieuw ingedeeld.

Daarbij is er voor gekozen dat de volgende teams de 1e seizoenshelft hun thuishonk verkrijgen op sportpark Zuid.
– JO17-2 en JO17-3;
– JO15-3, JO15-4JM en JO15-5;
– JO10-1JM, JO10-2, JO10-3, JO10-4JM, JO10-5JM en JO10-6;
Dat houdt in dat deze teams naast trainen ook de thuiswedstrijden spelen op sportpark Zuid.

De overige teams spelen de thuiswedstrijden in principe op sportpark Villekamp. Mocht dit niet inpasbaar zijn in het wedstrijdschema kan er worden uitgeweken naar sportpark Zuid.
Enkele trainingen van andere teams vinden ook plaats op sportpark Zuid omdat  dit wat betreft de planning beter inpasbaar is.

Alle teams zijn tenminste één keer in de week ingeroosterd. Een tweede training gaat tot de mogelijkheden behoren nadat alle teams zijn gestart met de trainingen en er een trainer beschikbaar is/komt.

Wacht voor dat je naar de training komt op de uitnodiging van de trainer omdat nog niet voor alle teams trainers beschikbaar zijn. AZSV en Ad69 werken er hard aan dit nog voor de 1e trainingsweek nog voor elkaar te krijgen.

Een ieder veel succes en plezier toegewenst!

In deze link treffen jullie hiervoor het trainingsschema.

De voetbaltechnische commissies van AZSV en Ad69.