Eindelijk! Zaterdag 24 maart de aftrap van de voetbalplaatjesactie!

maart 23, 2018

 

 

 

 

Velen hebben er reikhalzend naar uitgezien, maar eindelijk is het zover! De kassadames bij de Jumbo worden al wekelijks overstelpt met de prangende vraag: “wanneer begint het nu eens een keer?”  En eindelijk, eindelijk, eindelijk is het zover!

Vanaf zaterdag 24 maart om 12 uur kan iedereen beginnen met het sparen van de voetbalplaatjes. Om 12 uur vindt bij AZSV de feestelijke uitreiking plaats van de eerste twee boeken aan het jongste lid (Joey Vaags, zie foto voorkant album) en het oudste lid, Wim te Kolste, in deze vertegenwoordigd door zijn zonen Gerrit en Johan. Aansluitend kan iedereen een album kopen. Voor de jeugd hebben we iets lekkers, voor de ouders een gratis kopje koffie.

Ook de Jumbo begint vanaf 12 uur met de verkoop van de albums en het uitreiken van de plaatjes. Iedereen die een album koopt, krijgt een zakje plaatjes gratis, zowel bij de Jumbo als bij AZSV.

Bij AZSV zijn de albums alleen zaterdag 24 maart te koop, bij Jumbo gedurende de gehele actie.

Het album is echt supermooi geworden. Prachtig vormgegeven met leuke artikelen en  mooie team- en commissiefoto’s. De kers op de taart vormen wel de achtergrondfoto’s , die een geweldige  uitstraling aan het album geven. Voor slechts € 2.95 per stuk te koop!

AZSV en Jumbo hopen uiteraard dat u er allen zeer gemotiveerd voor gaat om het album vol te krijgen! Om daarbij te helpen, zullen we ruilmiddagen organiseren. De eerste staat gepland voor woensdagmiddag 25 april van 16 tot 18 uur bij de Jumbo.

AZSV bedankt de Jumbo voor de constructieve samenwerking. Het was oprecht een genoegen om met jullie deze actie op te mogen zetten!

AZSV is bijzonder blij met de sponsoren die de actie mogelijk gemaakt hebben. De volgende bedrijven hebben een bijdrage geleverd aan het album:

Beele Enginering, Rots Bouw, Novel Groep, ID Bouwdiensten, The Travel Club, Autobedrijf Winkelhorst, Meerdink Juwelier, Cafetaria de Admiraal, Partycentrum, catering, pannenkoekenhuys ’t Noorden, Navis Sport, Ottevanger, Inteqnion, Aaltens Nieuws, Walter van den Boom bouw- en timmerwerken, N. van Zijl bouw-en timmerwerken, Jan Lensink nieuw-verbouw en renovatie,  Hans Meinen nieuw-verbouw en renovatie, Wilfred Navis Installatie, HTB Belettering en Schilderwerk, Obelink Asbestinventarisatie, Lammers DTP, Vishandel Jan Ruizendaal, Peters Installatietechniek en Reinders Posters.

AZSV bedankt deze sponsoren van harte voor hun bijdrage!

Tot slot wensen we iedereen veel kijk- en spaarplezier toe!

De organisatie,

Eric Wamelink en Mariska Lammers, supportersvereniging AZSV

Cor Hinkamp, huisfotograaf AZSV

 


Geef een reactie