Donderdag 4 juli: AZSV-De Graafschap

juni 28, 2019

Donderdag 4 juli, aanvang 19.00 uur, neemt AZSV-1 het op haar vertrouwde sportpark Villekamp op tegen De Graafschap-1. De oefenwedstrijd is de hoofdprijs voor het winnen van de Achterhoek Cup door AZSV.

Trainer Dave de Jong: “mooie wedstrijd” 

Trainer Dave de Jong is in zijn nopjes met de wedstrijd tegen de Superboeren: “Afgelopen seizoen zijn we als vierde geëindigd in de hoofdklasse. Dat was een prima prestatie, maar het was ook net niet. Net geen periodekampioenschap, net niet de laatste vier van de KNVB-beker bereikt, waardoor we aan de grote KNVB-beker mochten meedoen. Gelukkig wonnen we 22 juni de finale van de Achterhoek Cup. De wedstrijd tegen De Graafschap zie ik dan ook als een mooi toetje. Wij zijn nog fit en De Graafschap is in de opbouwfase, de fase van structuur in het spel aanbrengen. Hoofdklasser AZSV gaat het De Graafschap zeker moeilijk maken, dat moet ook, want De Graafschap is gebaat bij serieuze tegenstand. Daarnaast verwacht ik dat AZSV voor ongetwijfeld veel (Aaltens) publiek extra de mouwen opstroopt. In een mooie ambiance voetbal je altijd lekkerder”.

AZSV kan uit vrijwel de complete selectie van afgelopen seizoen putten. Voor een aantal spelers zal het de laatste wedstrijd in het rood-wit zijn.

Wedstrijdinformatie

De Graafschap komt met haar voltallige eerste selectie naar Aalten, dus inclusief de nieuwelingen Ralf Seuntjens, Jesse Schuurman, Roland Baas, Toine van Huizen en Gregor Breinburg. En dat betekent een prima mogelijkheid voor de fans van de Superboeren om te bekijken of een directe terugkeer naar de eredivisie er in zit. Aan de nieuwe hoofdtrainer Mike Snoei zal het niet liggen.

In overleg met De Graafschap zijn de entreeprijzen vastgesteld op 5,00 euro voor jeugd t/m 14 jaar en 65-plussers en op 7,50 euro voor bezoekers boven de 15 jaar.

We verwachten drukte bij de kassa’s. Wij adviseren u dan ook zeker een half uur voor aanvang aanwezig te zijn. Wilt u niet in de rij staan? Vanaf zaterdagochtend 30 juni t/m donderdag 4 juli 12.30 uur is het mogelijk kaarten te kopen bij Navis Sport, Bredevoortsestraatweg 27, Aalten.

Er zijn circa 200 tribuneplaatsen beschikbaar voor de eerst aanwezigen. Een laatste verzoek: kom indien mogelijk met de fiets.

AZSV wenst alle toeschouwers een fantastische wedstrijd in een als altijd gezellige Achterhoekse sfeer.