Dennis Teunissen verlengd bij AZSV VR1!

januari 16, 2023
Afgelopen dinsdag hebben Dennis Teunissen en de technische commissie van AZSV besloten om het contract van Dennis met 1 jaar te verlengen waardoor Dennis ook het komende seizoen de trainer/coach blijft van AZSV VR1.
 
Op de vraag aan Dennis waarom hij verlengd heeft antwoord Dennis: “Het belangrijkste is dat ik met plezier 3x in de week naar Aalten rijd. We hebben een leuke groep qua speelsters en staf, er zit voetbal in de ploeg en de groep is leergierig. Het afgelopen halfjaar zie ik dat wij een aantal stappen hebben gemaakt qua spel. Ik vind het leuk om te zien dat ik op zaterdag regelmatig punten zie terugkomen in de wedstrijd die we in de trainingen in de week ervoor aangestipt hebben. Immers wil ik op zaterdag ook gewoon een leuke en goede wedstrijd zien! De uitdaging is om hierin nog wat constanter te worden in onze afspraken tijdens de spelfases (verdedigen, aanvallen en omschakelen) en soms nog iets meer te lezen wat een tegenstander nu wil en waar een tegenstander op gokt tijdens een wedstrijd.”
 
Ook Maarten Rots (technische commissie) is blij dat Dennis verlengd heeft en vult aan: “Als technische commissie hebben we gezien dat tijdens de trainingen het plezier ervan afstraalt en dat hierdoor er ook intensief en goed gevoetbald wordt zowel in trainingen als in wedstrijden. Ook Dennis heeft plezier met deze leergierige groep en ziet nog volop mogelijkheden om de speelsters verder te helpen en het voetbal te ontwikkelen. En hopelijk kunnen we de mooie resultaten van de eerste maanden vast houden voor de rest van het seizoen.”
 
Ook de speelsters zijn verheugd dat Dennis blijft. Aanvoerster Judith Westervelt zegt: “We zijn blij dat Dennis verlengd heeft, omdat hij ons technisch en tactisch veel bijbrengt. Wij als speelsters hebben vertrouwen dat we met hem naar de hoofdklasse kunnen. Dennis heeft veel variatie in de oefenstof qua trainingen en er zit een gedachte achter de oefeningen die hij doet.”
 

Dennis geeft aan dat hij ook blij is met de faciliteiten bij AZSV. Dennis zegt: “AZSV is een club waar alle randzaken goed geregeld zijn en waar ik zeer prettig werk. Bij veel verenigingen hangt het vrouwenvoetbal er vaak maar een beetje bij. Dat is bij AZSV zeker niet het geval! Op het moment van schrijven hebben wij met AZSV VR1 al een periode binnen. Die periode is leuk maar zal gezien de huidige stand, waarbij we halverwege bovenaan staan, niet het einddoel moeten zijn. Daarom mogen wij denk ik ook uitspreken dat het doel is om volgend jaar een stapje hoger te spelen namelijk in de Hoofdklasse. Hiervoor zullen we zeker nog het komende halfjaar stappen moeten maken als selectie. Een mooie uitdaging dus voor de 2de seizoenshelft!”