Dennis Teunissen nieuwe trainer AZSV VR1.

juni 20, 2022

Ruim 4 maand geleden werd bekend dat Dennis Teunissen met ingang van seizoen 2022/2023 de nieuwe trainer zal zijn van AZSV VR1. Het wordt tijd om eens nader kennis te maken met Dennis.

 

Dennis stelt zichzelf voor:

Mijn naam is Dennis Teunissen, 34 jaar oud en woonachtig in Winterswijk. Hier woon ik samen met mijn vrouw Milou en onze dochters Mette (3 jaar) en Yenthe (1 jaar). In het dagelijks leven ben ik werkzaam in het voorgezet onderwijs als docent Lichamelijke Opvoeding. Ik ben al vroeg met het trainerschap in aanraking gekomen en ga komend seizoen mijn 17e seizoen in als voetbaltrainer. Ik heb diverse selectiejeugdelftallen getraind bij SDOUC, WVC (nu FC Winterswijk) en FC Trias. De laatste jaren ben ik met name trainer geweest bij de senioren, zoals het 2e elftal van FC Winterswijk en als hoofdtrainer bij SC Meddo. Afgelopen twee seizoenen heb ik Hoeve Vooruit 1 en MVVA/De Graafschap M014 getraind. Vanaf aankomend seizoen zal ik AZSV VR1 trainen. Voetbal is al van jongs af aan mijn grootste passie. Eerst als speler en later, door blessures, vooral als trainer. En dit doe ik zeker net zo graag als het voetballen zelf. Het is ontzettend leuk om van een groep mensen met verschillende karakters en met verschillende kwaliteiten een functionerend geheel te maken. Mijn keuze voor AZSV is gekomen omdat de club al een lange tijd op mijn lijstje stond. Iedere trainer heeft wel een aantal clubs op zijn lijstje waar hij eventueel aan de slag zou willen. Als ‘tegenstander’ tijdens wedstrijden en toernooien heb ik AZSV als een mooie club ervaren, waar je altijd hartelijk wordt ontvangen en waar een plezierige sfeer hangt. Het is een toonaangevende vereniging in de Achterhoek. Zowel bij de jeugd en herenteams, maar ook zeker op het gebied van meisjes- en vrouwenvoetbal is AZSV een voorbeeld: een club waar genoeg talent aankomt, er een brede senioren vrouwentak is en een selectie met veel potentieel. Kortom een mooie uitdaging om verdere groei te creëren om mogelijk nog een volgende stap te maken. Ik heb er heel veel zin in!

De speelsters en staf van AZSV VR1 heten Dennis van harte welkom en wensen hem veel voetbalplezier en succes toe!