Dennis Teunissen en Erwin ter Haar nieuwe trainers bij AZSV Vrouwen 1 en 2 seizoen 2022/2023

februari 8, 2022

Afgelopen zaterdag hebben Dennis Teunissen en Erwin ter Haar samen met Gerben Houwers en Maarten Rots, beide namens AZSV, geproost op een succesvolle samenwerking voor het nieuwe voetbalseizoen 2022/2023.

Dennis Teunissen heeft een overeenkomst getekend als trainer / coach bij AZSV Vrouwen 1. Voor de in Winterswijk wonende Dennis wordt het zijn eerste seizoen bij AZSV. Na kennismakinggesprekken met de technische commissie en met een aantal speelsters is Dennis overtuigd geraakt van het voetbalpotentieel in de selectie en wil hierin graag een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling en prestatie bij Vrouwen 1.

Momenteel is Dennis trainer bij Hoeve Vooruit Heren 1 en heeft hij ervaring met vrouwen trainen en begeleiden opgedaan bij de MVVA in Doetinchem.
Binnenkort zal een kennismaking met de hele spelersgroep en staf volgen en vanaf de voorbereiding op het nieuwe seizoen zal Dennis zijn weg naar sportpark Villekamp wekelijks weten te vinden.
Met de huidige interim coach / trainer van AZSV Vrouwen 1, Erwin ter Haar, zijn afspraken gemaakt om in het nieuwe seizoen de AZSV Vrouwen 2 te trainen en coachen. Hiermee wordt een passende invulling gegeven aan de wens van Erwin, een echte AZSV-er, om een team te trainen waarin het “klaarstomen” van de speelsters voor Vrouwen 1, het presteren en plezier hebben samen gaan. Erwin krijgt op deze manier de kans om zijn trainerskwaliteiten verder te ontwikkelen.

De technische commissie is blij en trots om deze trainers te mogen voorstellen en wenst Dennis en Erwin, samen met de speelsters en de begeleiding, veel succes en plezier bij AZSV.