De Jumbo BBQ boodschappentas-actie met AZSV

juni 20, 2020

Jumbo en AZSV hebben de handen in één geslagen en Jumbo heeft een fantastische actie voor alle leden en familie en vrienden van leden bedacht.

BBQ voor je club! De jumbo boodschappentas-actie met AZSV.

Koop een BBQ tas via AZSV-leden t.w.v. meer dan 35,00 en de actieprijs is 25,00 per tas en je steunt de club!! Deze actie is voor AZSV leden en familie en vrienden van leden en maximaal 3 tassen per lid!

Zoals op de foto te zien, ontvang je een prachtige Achterhoekse bigshopper met daarin o.a. salade, stokbrood, BBQ saus, marshmallows, Six pack 0.0%, 1,5 l cola, kipspiesjes, speklappen, hamburgers, BBQ worstjes, jumbo magazine, een jumbo pet, bal, briketten, en een waardebon van 5,00 te besteden bij de jumbo. Kortom, een goed gevulde tas om met je gezin, vrienden en familie van te genieten.

Door de regels van het RIVM kan er geen opgave bij AZSV plaatsvinden. Opgave is dus per mail of app en kan tot 5 juli!  Mail naar  supportersvereniging@azsv-aalten.nl en vermeld daarbij je naam, hoeveel tassen en 06 nummer.        Je 06 nummer is belangrijk voor het tijdschema van het ophalen. Je kunt ook een app sturen naar 0613510412 t.n.v. M. Lammers met vermelding van naam en hoeveelheid tassen.

Op zaterdag 11 juli wordt er bij de JUMBO een AZSV drive through georganiseerd om de tas(sen) op te halen. Het tijdschema van ophalen ontvang je van te voren via 06. Er kan alleen per pin betaald worden.

Zegt het voort en plan een gezellige zomeravond met je buren, vrienden en familie en bestel dus vóór 5 juli één of meerdere tassen.