Voetbalschool,..Boezerig en Liselot!

oktober 7, 2019

Was het vrijdag 4 oktober kletsnat, was het zaterdag een geweldig mooie en droge dag om te voetballen.
We zijn begonnen aan de superspannende competitie, die we hebben opgesplitst in 2 groepen.
De oudsten spelen een competitie in een poule van 8 teams. De jongsten in een poule van 4 teams.
Kleine teams, spannende wedstrijden, mooie doelpunten en wonderbaarlijk gefrommel met uiteindelijk alleen maar veel lol en alleen maar winnaars!

Gezien het gepraggel van en geëtter van een weersgevoelig crew-lid is er “boezerig” en nat weer op komst. Het wordt herfst, kouder en natter,…een extra shirt kan dus geen kwaad!
Persoonlijk hoop ik op een mooie “onwieze” herfst,…!! Keerzijde van mijn wens is dat de kans bestaat dat we mogelijk een training of wedstrijden moeten schrappen,…

Nog niet opgenomen in de groepsapp?
• Stuur een app ovv van naam deelnemer naar 06-57940918 (bij afgelasting ontvang je een app),…of,..
• Kijk voor vertrek op deze site,…mocht het te nat en “boezerig” zijn,…

Mooie Herfst gewenst, maar toch graag tot woensdag of zaterdag,..

Afmelden;  Per app 06-57940918 of Per mail voetbalschool@azsv-aalten.nl

Onderstaand het avontuur van Liselot!

Pupil van de week van de voetbalschool, Liselot van den Boom

Na lang wachten is het zaterdag 5 oktober. Het is de dag dat Liselot pupil van de week mag zijn.
Nadat ze ‘s morgens zelf heeft gevoetbald met haar kersverse team Duitsland is het eindelijk half drie. Ietwat zenuwachtig fietst ze met haar vader, moeder, broer en zus naar sportpark Villekamp. Ze wordt opgevangen door verzorgster Erica en gelijk al op haar gemak gesteld. Meteen mag ze in actie komen en meedoen met de warming up. Oma’s, opa, en haar vriendinnetje waren inmiddels ook gearriveerd om haar aan te moedigen, dus over belangstelling niet te klagen.
Na de warming up, met de grote dames mee de kleedkamer in en samen met de speelsters het veld op. Tussendoor nog even een korte stop voor een fotomoment met de scheidsrechter door Wilma. Om vervolgens het eerste doelpunt te mogen scoren.
Vanaf de middenstip nam ze al dribbelend de bal over het veld van de tegenstander en slalomde ze er langs. Na een schot náást het doel, kreeg ze gelukkig een herkansing en scoorde! Na dit doelpunt mocht ze gezellig al kwebbelend de wedstrijd kijken op de bank tussen de reservespeelsters mét snoepjes en een mooie bal met de namen van de speelsters. Gelukkig wonnen de dames deze spannende wedstrijd met 2-1. “Met mijn goal erbij 3-1”, aldus Liselot.

Heel erg bedankt AZSV, Liselot heeft genoten!

Liselot,..”met mijn goal erbij 3-1!!”