Voetbalschool,…Begonnen!!

februari 11, 2019

We zijn weer begonnen!!

Woensdag 6 februari hadden we de eerste training voor de voetbalschool.
Geweldige opkomst, we hadden er weer zin in met ons allen! Een aantal nieuwe deelnemers werden van harte welkom geheten. Aan de hand van vader of moeder keken ze de kat uit de boom maar al snel viel de kat uit de boom en deden ze enthousiast mee.

Hoofdtrainer Remco had weer enkel spelvormen bedacht,. Niks ingewikkelds maar leuke spelletjes om te leren de bal onder controle te krijgen. Samen met de trainers die er ook vrijwillig en met plezier staan weten we zeker dat er komende tijd veel lol is tijdens de training.

Plezier in het spelletje, daar gaat het in eerste instantie om. Uit de groep deelnemers zal een selectie van 6 tot 8 spelers door Sjaak getraind worden. Deze deelnemers zijn de op dat moment de meest getalenteerd en worden klaargestoomd voor de hogere F teams.
Deze groep zal tijdens de wedsstrijden niet samenspelen maar verdeeld worden over de rest van de teams.

Zaterdag speelden we ook de eerste oefenwedstrijden, ook hier was de opkomst goed!
We spelen eerst een aantal oefenwedstrijden en vandaar uit gaan we teams vormen. Deze teams willen we zoveel mogelijk gelijkwaardig maken zodat we leuke en spannende wedstrijden kunnen en zullen spelen. Verliezen en winnen horen bij voetballen maar van uitslagen als 13-0 leert niemand iets. Uitslagen van 13-11 zijn veel leuker.

Een tas met petjes!!

 

 

 

 

 

 

 

We hebben nieuwe petjes met tas! Gekregen van de mannen van “Lieke en Recht” een lief gebaar van Hans Meijnen, Benjamin Meijnen, en Jan Lensink (Nieuwbouw/verbouw en renovatie) en Andre Bussink (AB Kitwerk)

De naam “Lieke en Recht” is ontstaan door het feit dat bouwvakker Jan Lensink zich gruwelijk kan storen als de velden niet in een rechte lijn lopen,….tja,…!

We zijn weer begonnen, we hebben er weer zin in en als het geen winter meer wordt blijven we lekker buiten. Toch kan het wel eens fris zijn een extra shirt, handschoenen, muts kan geen kwaad, uitdoen kan altijd! Gevonden voorwerpen worden verzameld en kunnen afgehaald worden in de kantine. (Tip; zet je naam in je spullen!)

Met ons allen gaan we er weer een mooi seizoen van maken met veel plezier tijdens de trainingen en leuke superspannende wedstrijden!

Training; woensdag 17.00 – 18.00 uur veld 4
Wedstrijden; zaterdag 11.30 – 12.15 uur hoofdveld (aanwezig ca. 11.15)

Afmelden graag tijdig en per mail voetbalschool@azsv-aalten.nl

Graag tot woensdag of zaterdag,

Mocht je twijfels hebben of de wedstrijd of training doorgaat kijk dan voor vertrek op deze pagina!

Wedstrijdverslagen staan rechts,.afgelastingen op voorpagina!