Bakkerij Vaags shirtsponsor van AZSV JO13-1.

november 2, 2020

Foto’s: Cor Hinkamp en tekst: Karin Stronks.

Bakkerij Vaags is de nieuwe shirtsponsor van het aanstormende talententeam JO13-1. De AZSV jongens en begeleiding poseren voor de fotoshoot bij de oliebollenwagen die vanaf 31 oktober elke vrijdag en zaterdag, tot aan het eind van het jaar, bij Albert Heijn staat. Gerard Vaags en zijn vrouw Franci Weeber mogen een bos bloemen in ontvangst nemen, ze trakteren JO13-1 en de staf op een lekkere oliebol.

Gerard Vaags is druk bezig met het omdraaien van een portie oliebollen in zijn wagen. De toonbank ligt vol lekkers zoals appelflappen, saucijzenbroodjes, gevulde oliebollen, donuts, appel- en ananasbeignets en natuurlijk heerlijke perfecte ronde oliebollen. Het ruikt lekker en veel AH klanten komen een zakje oliebollen halen bij de wagen. Voor de fotoshoot komt Gerard even de wagen uit, zijn vrouw Franci en hij poseren samen met hun sponsorteam bij de wagen, later ook bij de winkel.

JO13-1 speelt al jaren vrijwel ongewijzigd met elkaar. Onder leiding van trainer Raymond Willemsen traint het team drie keer per week, de competitie is vanwege corona stilgelegd. “De jongens zijn goed begonnen aan de competitie, uit vier wedstrijden haalden we negen punten”, aldus Willemsen. Bij wedstrijden is Franci een fanatieke voetbalsupporter, Gerard en zij hebben beiden een voetbalverleden. Gerard bij AZSV, Franci bij AD en bij het voetbal team van CIOS in Arnhem. Franci zegt: “Onze zoon Guus speelt bij JO13-1, dochter Kim voetbalt ook, we zijn echt een voetbalgezin!”

Klanten zijn van harte welkom in de winkel van Bakkerij Vaags in Aalten én in Winterswijk, waar het ambachtelijke brood, gebak en heerlijke vlaaien en nog veel meer klaar ligt voor de klant. Ook via de webshop zijn de lekkere producten te koop. Men kan het assortiment op de webshop bekijken of zich laten leiden door de knoppen van de website. Voor dezelfde dag nog een bestelling doen? Een telefoontje naar de winkels en de mogelijkheden worden verteld. Ook dit jaar staan de medewerkers van bakkerij Vaags elke vrijdag en zaterdag met de oliebollenwagen bij supermarkt Albert Heijn in Aalten. Heerlijk verse oliebollen en appelbeignets om lekker mee te nemen voor thuis. Oliebollen en Appelbeignets 5 + 1 gratis.  Elke vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur, op zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur, tot eind van het jaar.