AZSV VR1 LAAT PUNTEN LIGGEN IN GRONINGEN

oktober 3, 2021

Na een bewogen week begon VR1 vol vertrouwen aan de wedstrijd van vandaag.  Dit leidde dan ook snel tot de 0-1. Ellen werd neergetrokken door een verdedigster van Oranje Nassau net buiten de 16. Sandra nam de vrije trap voor haar rekening. Via de kluts kwam de bal voor de voeten van Sil terecht. Zonder twijfel schoot Sil de bal strak in het doel, 0-1! In de 1e helft waren er voldoende kansen om verder uit te lopen, helaas bleven deze onbenut. Met een 0-1 stand gingen we de rust in. 

De 2e helft begon wat onwennig. Oranje Nassau was feller in de duels en kreeg steeds meer grip op de wedstrijd. We waren de organisatie een beetje kwijt. In de 78ste minuut maakte Oranje Nassau de 1-1. Hierdoor kregen zij meer vertrouwen en bleven druk houden op ons doel. In de 88ste minuut gebeurde het onvermijdelijke. De spits van Oranje Nassau schoot de 2-1 binnen. 

We hadden het onszelf makkelijker moeten maken door in de eerste helft de kansen beter te benutten. Een goed leerpunt voor de komende wedstrijden! 

Opstelling: Lot, Merel, Bente, Vera, Sanne (Steffi), Nina (Rosalie), Marijke (Emma), Sil, Ellen, Judith, Sandra (Lilian)