AZSV VR1 en wat als?

mei 26, 2018

En opeens is het seizoen voorbij. De hele week stond in het teken van de wedstrijd tegen de Weide VR1 van vandaag. Een overwinning op de Weide VR1 was voldoende om te mogen gaan strijden voor een plekje in de hoofdklasse. Het mocht echter niet zo zijn.

AZSV VR1 verloor vandaag haar wedstrijd met 1-4 en doordat The Knickerbockers thuis met 4-2 wonnen van Oranje Nassau VR2, kwam er vandaag een einde aan het seizoen 2017/2018.
En dan komen al snel de ‘Wat als vragen’:

  • Wat als we de openingswedstrijd tegen Hollandscheveld nu gewoon hadden gewonnen?
  • Wat als HTC VR1 zich opeens niet had teruggetrokken uit de competitie?
  • Wat als we minder blessures hadden gehad?
  • Wat als….

Het moge duidelijk zijn dat de teleurstelling groot was bij AZSV VR1. Voor je gevoel was AZSV VR1 er zo dichtbij, maar het zat er vandaag niet in. Ondanks dat Suze Heideman als pupil van de week het goede voorbeeld gaf, had AZSV VR1 het vandaag zwaar. Mede door het warme weer (waar iedereen natuurlijk last van heeft) koste het voetballen veel energie. En evenals in de heenwedstrijd beschikt de Weide VR1 over snelle aanvallers. Het eerste doelpunt werd gescoord door de Weide VR1. Een voorzet van links werd prachtig ingekopt door de spits van de Weide VR1. Ook in de tweede helft was de Weide VR1 uiterst effectief. Met enkele snelle aanvallen liep de Weide VR1 uit naar een 0-4 voorsprong. Het  tegendoelpunt van Ellen M. vlak voor tijd was dan ook voor de beroemde statistieken. AZSV VR1 verloor met 1-4 maar mag met grote trots terugkijken op het seizoen. Een seizoen met de nodige blessures waardoor vandaag ook weer een beroep werd gedaan op VR2. Famke, Zora en Louise speelden met ons mee. Dank jullie dames! En het werd vandaag ook weer eens duidelijk dat AZSV VR1 nog een zeer jong team is. In de laatste 15 minuten stonden er 7 speelsters in het veld die 17, 18 of 19 jaar jong waren. De komende jaren zal AZSV nog veel meer plezier gaan beleven van deze jonkies. Met het onverwachte einde van het seizoen kwam er ook een einde aan het keepen van Vera Bruggink. Na 4 jaar in AZSV VR1 gekeept te hebben heeft Vera besloten om te stoppen. We willen bij deze alvast Vera bedanken voor de vele tegendoelpunten die ze heeft voorkomen en gaan ‘echt’ afscheid van haar nemen tijdens het weekendje weg met het hele team.

Op naar het volgende seizoen waarin er weer nieuwe kansen liggen voor AZSV VR1.
Prettige vakantie!

Opstelling: Vera, Laura, Marijke, Lotte, Famke, Merel, Louise (Anne), Nina, Ellen T. (Ellen M.), Sandra (Zora), Judith.

Vrouw van de wedstrijd: het hele team.