AZSV VR – Feyenoord VR, wat was het leuk…..

juli 31, 2022

VRIJWILLIGERS BEDANKT!

Wat hebben we op een fantastische wijze het 40-jarig bestaan van vrouwenvoetbal bij AZSV mogen vieren. Vooraf hoop je vooral dat alles verloopt zoals je het bedacht hebt. Als al je wensen dan uit komen, kun je super tevreden zijn.

Ons sportpark zag er perfect uit, het weer was super, de clinic op vrijdagmiddag was met ruim 60 deelnemertjes een succes, net als de wedstrijd op zaterdagmiddag. Een volle tribune, bijna 800 toeschouwers, een AZSV-team dat boven zichzelf uit steeg, een gezellige after-party van beide teams, en gewoon veel leuke momenten gedurende twee lange dagen.

We willen iedereen bedanken, die dit weekend tot een geslaagd feest heeft gemaakt. We noemen geen namen, want voor je ’t weet vergeet je iemand.

Dus alle helpende handen bij de beveiliging, de EHBO, in de kantine, de koffie corners, bij de barbecue, bij het ontbijt en de lunch, bij de clinic, in de schoonmaak, bij de materialen, aan en rondom de grasvelden, de cameraman, de fotograaf, de kaartverkopers, de omroepers, de assistent-scheidsrechters: allemaal héél erg bedankt! Zonder jullie was het nooit gelukt.

Datzelfde geldt voor onze event-sponsors. We zijn jullie veel dank verschuldigd.
En dan de hoofdrolspelers.
Scheidsrechter Fijke Hoogendijk, dank voor je komst.
AZSV-speelsters en staf. Natuurlijk was Feyenoord beter, maar jullie kunnen vol trots terug kijken op jullie prestatie.

Feyenoord-speelsters en staf. We hebben genoten van jullie enthousiasme bij de clinic en jullie gezelligheid tijdens de gezamenlijke lunch, barbecue en after party. Richting competitie moet het vizier voor het doel nog iets scherper, maar dat komt vast goed.

Manon van Feyenoord, bedankt dat je ons het vertrouwen hebt gegeven dat we dit alles voor Feyenoord konden en mochten organiseren.

De organisatie: Cécile, Hanno, Karin, Marijke en Wendie