AZSV verslaat Concordia W (1-2)

januari 17, 2018

AZSV heeft in de laatste poulewedstrijd van de eerste ronde van de Achterhoek Cup met 2-1 gewonnen van Concordia W en plaatste zich daardoor samen met Varsseveld en Viod voor de knock-out ronde van de Achterhoek Cup. 

AZSV kwam al snel op voorsprong. Binnen de minuut werd Yeftha Nyamsangya in het strafschopgebied aangetikt en legde scheidsrechter André Leushuis de bal op de stip. Kars Vierwind maakte van elf meter geen fout, 0-1. In de eerste helft verzuimde AZSV zonder goed te spelen de wedstrijd op slot te gooien. Goede kansen waren niet besteed aan Sjoerd te Boekhorst en Robbin Thuss.

In de tweede helft maakte Robbin Thuss er op aangeven van Niek te Veluwe 0-2 van, maar het spel van de Aaltenaren was niet geweldig. Concordia W bleef makkelijk overeind en scoorde iets minder dan een kwartier voor tijd tegen door Niels Meijer. Verder kwam de ploeg van trainer Henry Golstein niet en bleef het bij 1-2.

Op zaterdag 20 januari 2018 wordt er geloot voor de knock-out ronde, waarvoor zich 31 clubs hebben gekwalificeerd. De eerste wedstrijd in die knock-out ronde wordt gespeeld op dinsdag 6 februari 2018.

Concordia W-AZSV 1-2 (0-1). 2. 0-1 Kars Vierwind, 58. 0-2 Robbin Thuss, 77. 1-2 Niels Meijer.
Scheidsrechter André Leushuis uit Goor gaf geen kaarten.

Opstelling AZSV: Harm ter Maat, Freek Mulder (78. Sebastian Navis), Wouter Hiddink (74. Brian Hogeweide), Jonathan Goosen, Bram Rensing (46. Sjoerd Freriks), Max Jansen, Niek te Veluwe, Sjoerd te Boekhorst, Kars Vierwind (76. Sven Spekking), Yeftha Nyamsangya, Robbin Thuss (76. Nick van Breugel)


Geef een reactie