AZSV team JO15-1 in nieuw tenue gestoken door Autobedrijf Wisselink.

november 4, 2020

Foto: Cor Hinkamp en tekst: Karin Stronks

De jonge talenten van AZSV JO15-1 voetballen vanaf dit seizoen in het nieuwe tenue van Autobedrijf Wisselink. Op zaterdag 31 oktober gingen de jongens met trainer Stephan Fleming, leider Mark Nijhof en de sponsoren Haiko Wisselink en Hugo Wisselink op de foto. Hugo en Haiko werden verblijd met een speciaalbier-pakketje en een bos bloemen.

AZSV JO15-1 acteert in de hoofdklasse, in de eerste drie wedstrijden van dit seizoen wist het team zes punten te vergaren. Door de coronamaatregelen is de competitie stilgelegd, het hechte team traint wel, drie keer per week, onder leiding van Stephan Fleming. Fleming gaat het tweede seizoen in als trainer van het talentvolle en hechte team na een carrière als assistent trainer bij AZSV H1 en hoofdtrainer bij onder andere Ulftse Boys, Vosseveld en Terborg. Fleming geeft aan: “De keuze om voor een jeugdteam te staan is een bewuste, het is leuk om met jonge mensen te werken. En denk niet dat er minder tijd in zit dan in een seniorenteam!”

De jongens kleden zich snel om voor de fotoshoot en nemen plaats tussen de auto’s. Het verschil in lengte is opvallend. Leider Mark Nijhof glimlacht: “Ja dat heb je met deze leeftijd. Sommige jongens zijn al rond de 1.80 meter groot, anderen zo’n anderhalve kop kleiner!” Sponsoren Haiko en Hugo hebben geen voetbalverleden. Vader Hans is supporter van AZSV H1, hij bezoekt zowel thuis- als uitwedstrijden. Hans vertelt: “Wij sponsoren AZSV al langer door auto’s beschikbaar te stellen voor spelers van H1. Ook hebben we bijgedragen aan het nieuwe scorebord bij het hoofveld samen met een aantal ondernemers. Het is nu voor het eerst dat we ook shirtsponsor zijn, we zijn benaderd en hebben ja gezegd. Het is volgens ons goed om onze naam te verbinden aan dit jeugdteam.”

Autobedrijf Wisselink is als familiebedrijf al 48 jaar een begrip in de achterhoek en ver daar buiten. Haiko Wisselink zegt: “We zijn een universeel autobedrijf, werken met alle merken, we zijn gespecialiseerd in de Volkswagen /Audi groep. Met ons team van ruim vijftien enthousiaste mensen verzorgen we alles om onze klanten mobiel te houden.” Autobedrijf Wisselink beschikt over een moderne werkplaats met de nieuwste apparatuur en goed opgeleide en ervaren monteurs. “We bieden het complete plaatje, inkoop, verkoop en onderhoud van nieuwe en gebruikte auto’s, ook leasing en financiering behoren tot de mogelijkheden.” Het bedrijf is sterk in het importeren van gecontroleerde auto’s, speciaal daarvoor is Auto Wisselink GmbH in Bocholt opgericht om dit op de juiste en voordeligste manier te organiseren. “We verhuren grote en kleine bedrijfswagens, ook een verhuiswagen met laadklep en negen-persoons busjes.” Kom aan bij Autobedrijf Wisselink, de snelste weg naar goede service en de juiste adviezen.