AZSV speelt met twee teams verder in Achterhoek Cup

oktober 10, 2020

Het eerste elftal van AZSV verloor de eerste wedstrijd om de Facility Groep Nederland Achterhoek Cup van VVG’25. A.s. dinsdag zou de tweede wedstrijd gespeeld worden tegen Concordia uit Wehl. Helaas heeft deze ploeg zich uit dit toernooi teruggetrokken waardoor AZSV waarschijnlijk op 10 november de volgende wedstrijd speelt.

Op 29 september verloor AZSV met 5-3 van VVG’25. AZSV speelde niet met de basiself. De wisselspelers kregen de mogelijkheid om wedstrijdritme op te doen en ook maakten enkele nieuwe spelers, zoals Jelte Ikink, Mart Wassink, Koen Maatkamp en Thijmen te Kolste hun debuut in het eerste elftal. Keeper Bonne Jansen kon niet voorkomen dat hij vijf tegendoelpunten kreeg wat geen schande was met een geheel vernieuwde achterhoede voor zich. Ook speelde AZSV geruime tijd met tien man na een blessure van Koray Arslan.

Ook een O23 team van AZSV speelt mee om de Cup met de grote oren. Dit team verloor de eerste wedstrijd met 1-2 van een combinatie team van Silvolde en Terborg. A.s. dinsdag speelt dit team een thuiswedstrijd tegen Longa’30 O23. Mocht het deze wedstrijd winnen dan speelt het op 27 oktober een thuiswedstrijd tegen FC Trias O23.