AZSV lanceert webshop

november 15, 2020

AALTEN – In samenwerking met Navis Sport lanceert voetbalvereniging AZSV een webshop. Via een link op de AZSV website kan een bestelling worden geplaatst die op een afgesproken tijdstip bij Navis Sport kan worden opgehaald. Het team van Navis Sport heeft in de winkel aan de Bredevoortsestraatweg een ‘shop in shop’ hoekje ingericht waar de kleding en accessoires zijn uitgestald. Een deel van de opbrengst van de verkoop via de AZSV webshop gaat naar de kas van de voetbalclub.

AZSV voorzitter Patrick Frenken klopte bij Stijn ter Haar van Navis Sport aan met het voorstel om samen een AZSV webshop op te zetten. Hij legt uit: “We zijn na enkele gesprekken tot een mooie samenwerking gekomen en hebben de webshop gerealiseerd. AZSV leden kunnen kleding en accessoires bestellen, shirts, broekjes, bidons, ballen, sokken maar ook trainingspakken, aanvoerdersbandjes en trainingshesjes. Kledingleverancier Hummel heeft geholpen met het opzetten van de webshop. Het is een extra service voor onze leden en een deel van de omzet komt in de kas van AZSV.” Ook andere partijen zoals de kledingcommissie van de voetbalvereniging zijn blij met het initiatief.

Navis Sport helpt AZSV graag een handje in deze lastige tijd. Stijn ter Haar geeft aan: “We vinden het een leuk en creatief idee! Zeker nu Black Friday, Sinterklaas en Kerst er aan komen is ook de timing goed. We beseffen dat sportclubs zoals AZSV door een moeilijke tijd heen moeten en dragen graag een steentje bij. Op de webshop wordt de complete AZSV kledinglijn aangeboden. Het gaat hier om de trainingskleding, zwart en rood, en accessoires. Het rood/witte wedstrijdtenue en de AZSV tassen vallen hier buiten.”

Bij Navis Sport is een unit aangekleed met de webshop artikelen. Een paspop met een poloshirt prijkt naast een bal en de AZSV shawl is rond de bovenkant gedrapeerd. Stijn ter Haar: “We hebben een kleine ‘shop in shop’ opgebouwd, de te bestellen kleding en enkele accessoires zijn hier gepresenteerd. Als mensen dat willen kunnen ze voordat ze thuis achter de pc gaan bestellen komen passen. We hebben ook een folder laten maken die klanten kunnen meenemen. Binnenkort is de flyer ook digitaal te zien op de AZSV media.”

Tekst en foto: Karin Stronks

Nieuwsgierig naar de nieuwe webshop? Klik hier.