AZSV Jo9-3 tegen ’t Peeske Jo9-1

april 24, 2019

Zaterdag 20 april 2019

Vandaag ontvangen wij de gasten uit Beek op het zonovergoten Sportpark Villekamp, waar de wedstrijd  AZSV Jo9-3 tegen ’t Peeske Jo9-1 gespeeld wordt.

In de kleedkamer wordt de opstelling en de tactiek doorgenomen met team en leiders. Daarna lopen de boys rustig naar het veld om daar aan de warming-up te beginnen.

Met hulp van ouders worden de goals op het veld gezet en René zet vakkundig de lijnen uit met pionnen.

Het team komt bij elkaar voor de laatste bespreking, zet hem op jongens!

De wedstijd gaat beginnen. Het eerste deel van de 1e helft gaat het op en neer. Een aantal mooie kansen voor AZSV. Ook ’t Peeske kwam er een aantal keren door maar dan staat daar de achterhoede en de keeper in de weg.

Dan scoort AZSV de 1-0….. er is geloof. En dan valt ook al snel de 2-0!! Wat een DOELPUNT!!!! Christo staat met kippenvel langs de lijn.

Het is rust, op naar de ranja.

AZSV trapt af voor de 2e helft.  De boys gaan lekker op positie voetballen en het veld wordt goed breed gehouden. Dan gaat het positiespel zijn vruchten afwerpen en wordt er prachtig voetbal getoond.  De druk wordt nog meer gezocht richting het Peeske-doel en vallen de doelpunten als rijpe appels…. Einduitslag 7-0 zonder de 2 eigen doelpunten van ’t Peeske Jo9-1 meetellende.

Prachtige wedstrijd voor het team en de vele toeschouwers. Nu genieten van een mooi paasweekend!

Hieronder de videolink:

a1170644-30a3-401e-99cf-6a33f6cdebcf