AZSV JO17-1 verliest bekerfinale

juni 4, 2018

De B1-junioren van AZSV hebben zaterdag op het veld van DVC’26 in Didam de bekerfinale met 3-0 verloren van CSV Apeldoorn JO17-1.

Onder het oog van veel meegereisde supporters speelde AZSV JO17-1 een prima eerste helft tegen deze sterke tegenstander, de nummer vier uit de andere vierde divisie. Kansen waren er over en weer, maar toch ging de B1 met een 1-0 achterstand de rust in.
De eerste grote kans na de pauze was weer voor AZSV, maar daarna vloeiden de krachten weg. Na de 2-0 voor Apeldoorn was de wedstrijd gespeeld en gingen de felicitaties naar het sterkere Apeldoorn.
Zo kwam er na gewonnen wedstrijden tegen FC Trias, FC Winterswijk, Sportlust Glanerbrug, KVV Losser, Jonge Kracht, Juliana’31, Berkum en CSV Apeldoorn een einde aan een lang en mooi bekerseizoen. De beleving en het geloof in eigen kunnen van de spelers van AZSV JO17-1 was enorm.

Het seizoen zit er voor AZSV B1 nog steeds niet op. Op woensdag 6 juni wordt de eerste nacompetitiewedstrijd om handhaving in de vierde divisie gespeeld. Om 19.30 uur is Volharding JO17-1 uit Vierlingsbeek op sportpark Villekamp de tegenstander. Bij winst wordt er op zaterdag 9 juni thuis gespeeld in de halve finale tegen Venray JO17-1.