AZSV JO15-5 KAMPIOEN

december 19, 2021

Afgelopen zaterdag was het dan zover, wij konden kampioen worden. Bij een winst waren we zeker kampioen, alleen met een gelijkspel of verlies waren we nog afhankelijk van Vios Beltrum. Wij mochten de wedstrijd thuis om 11 uur aftrappen tegen middenmoter F.C Winterswijk. De boys waren toch wel licht gespannen voor de kampioenswedstrijd en dit was ook goed terug te zien in het begin van de wedstrijd. Het spel begon rommelig met ook veel balverlies. Maar na 15 minuten was de spanning eraf omdat we de 1-0 scoorde! Dit zag je meteen terug in het spel en daarop de score, want met rust stonden we al 4-0 voor. Dit zag er al goed uit voor het te behalen kampioenschap!
Toch kwam na de rust F.C Winterswijk nog terug met 2 doelpunten, dus we moesten nog wel even goed opletten. Maar alles kwam goed want we hebben uiteindelijk gewonnen met 7-2! Yes we waren kampioen! Dit hebben we natuurlijk goed gevierd, vanuit de kleedkamer zijn we gezamenlijk naar de parkeerplaats gelopen. Hier werden we feestelijk onthaald door de ouders, familie en vrienden die een erehaag hadden gemaakt voor ons. Super gaaf natuurlijk! Ook stond er een versierde huifwagen voor ons klaar. We hebben na ontvangst van een mooi bos bloemen lekker taart gegeten en zijn daarna op de wagen gestapt om een mooie kampioensrit door het dorp te maken met muziek en veel gejuich natuurlijk! Bij de Jumbo hadden we nog een tussenstop waar we allemaal een frikandellenbroodje hebben gekregen. Dat ging er natuurlijk wel in. Weer aangekomen bij AZSV werden we door AZSV getrakteerd op patat met drinken. Hier hebben we nog even gezellig bij elkaar gezeten en de felicitaties in ontvangst genomen.
Ik voetbal zelf al zo’n 27 jaar bij AZSV en in die 27 jaar nog nooit kampioen geweest. Dit jaar voor het eerst trainer/leider geworden van dit leuke team met dus een heel mooi resultaat en ook mijn eerste kampioenschap!
Deze mooie dag hadden we ook mede te danken aan alle ouders, familie en vrienden. En ook aan de Jumbo, Suzie’s Farm, Navis sport en de Admiraal.
Nu lekker gaan genieten van de feestdagen en op naar een sportief 2022!

Paul Gerrits, AZSV JO15-5