AZSV JO15-2 overklast FC Trias JO15-2G.

september 27, 2020

Na het 6-3 verlies vorige week in Doetinchem tegen DZC’68, wil AZSV haar sportieve revanche pakken in deze thuiswedstrijd tegen FC Trias.
Na de wedstrijdbespreking en de teamfoto van het seizoen 2020-2021 kan de warming up beginnen.

De warming up ging goed en was fanatiek. Hier werd met veel focus gevoetbald op weg naar de wedstrijd op veld 2.  Eenmaal aangekomen op het veld, kon de wedstrijd dan ook eindelijk beginnen.
Het duurde dan ook niet lang, of de eerste goal viel al. Na 3 minuten scoort Revi, en heeft deze wedstrijd een goed vooruitzicht. Na deze goal verliep de hele wedstrijd soepel. Iedereen kwam zijn afspraken na, hielden zich aan de taken en de bal deed zoals het natuurlijk hoort het werk. Toch was er een momentje van onoplettendheid achterin bij de defensie van AZSV. Een onnodig weggegeven corner leidde uiteindelijk de 3-1 in van FC Trias. Meer dan dit moment, hadden de gasten uit Winterswijk niet een heel gevaarlijk moment meer in deze wedstrijd.

Ruststand : 6-1

Na de rust hadden Stijn en Kevin verwacht dat er wat makkelijker gevoetbald zou worden gezien de grote voorsprong halverwege. Echter was dit de verkeerde inschatting. Waar de leiders er vanuit gingen dat er 75% gegeven zouden worden, ging dit echter door met de volle 100%. Tot grote vreugde van de leiders. Ook in de 2e helft verliep alles soepel, en werd er weer aan de lopende band gescoord door AZSV. Er werden weinig fouten gemaakt, en iedereen was nog steeds scherp zoals het hoort. Na 70 minuten fluit de scheidsrechter af bij een stand van 12-1.

Nog even een minpuntje uit deze wedstrijd is dat Lars T. de wedstrijd vroegtijdig moest staken na een verkeerde val op zijn schouder. Hieruit is gebleken dat hij zijn sleutelbeen heeft gebroken.
Namens de gehele JO15-2 wensen wij Lars T. een goed en voorspoedig herstel met deze nare blessure.

AZSV JO15-2 – FC Trias JO15-2G : 12-1