AZSV JO15-1 pakt uit in Aalten-Zuid

september 11, 2021

Na weken van trainen en 2 oefenwedstrijd mochten we eindelijk voor het echte werk de wei in. En daar waren wij en volgens mij de ook de ouders aan toe.
Op 4 september stond de uitwedstrijd tegen FC Dinxperlo JO15-1JM op het programma. Met 6 auto’s vertrokken we naar Aalten-Zuid. U zal zich afvragen waarom met zoveel auto’s?? Tja… Soms is het even niet anders..
En als u tijdens de wedstrijd nog een rondje over parkeerplaats had gelopen, had u kunnen zien, dat er erg veel auto’s uit Aalten geparkeerd stonden. Gelukkig speelden we op het hoofdveld. Waardoor alle supporters een plaatsje konden bemachtigen. En waarschijnlijk kan ook de Dinxperse kantine voorlopig nog teren op alle Aaltense uitgaven. Is dat toch een soort van Ontwikkelingshulp?? 😉

Precies op het middaguur zou de aftrap plaats vinden. Wij waren op tijd klaar voor de wedstrijd. De tegenstander was in het begin nog niet helemaal bij de les. Wij vlogen onze tegenstanders aan alle kanten voorbij. Dit resulteerde in hel veel kansen voor ons. En gelukkig werden er uit deze kansen ook doelpunten gemaakt. Als er iets op ons spel aan te merken is, zou het kunnen zijn dat we meer kansen af moeten maken. Met een 0-2 stand gingen we naar de kleedkamer om te genieten van een bekertje ranja.

na de pauze denderde de Aaltense trein door. Door een paar schoonheidsfoutjes moesten we toch een tegentreffer incasseren. Maar daar stonden 3 goals van ons tegenover. Al met al een dikverdiende 1-5 overwinning. Klasse mannen!!! En natuurlijk alle supporters bedankt voor jullie aanwezigheid. Mooi om te zien dat jullie ons komen steunen. Dikke duim!!!!

Rest mij nog om te zeggen wat mij persoonlijk al is opgevallen. Wat een ontzettend leuk team hebben we dit jaar weer. Spelers die enkele weken geleden als jongetjes binnen kwamen en zich nu al beginnen te ontwikkelen tot echte mannen. En wat mooi ook om te zien hoe jullie al groeien in de tactiek die wij voor ogen hebben. Ik hoop dat jullie dit vol kunnen houden, dan kunnen er nog hele mooie dingen gaan gebeuren.

Volgende week spelen we om 11.15 uur thuis tegen FC Winterswijk JO15-2JM. Deze ploeg speelt een klasse lager dan AZSV JO15-1. Benieuwd wat deze wedstrijd zal brengen.

We hopen dat jullie weer in grote getalen aanwezig zullen zijn!!!!

Met sportieve groeten,
Mark Nijhof
Leider AZSV JO15-1