AZSV JO15-1 is er bijna klaar voor

augustus 22, 2021

Op 28 juni is AZSV JO15-1 van het seizoen 21-22 begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Met 19 spelers werd er begonnen aan de trainingen van Stephan. Dat deze groep aan de grote kant was, dat wisten we. Er zou nog een soort van selectie plaats gaan vinden. Twee weken is er keihard getraind door het team en werd de voorbereiding afgesloten met een oefenwedstrijd bij CSV Apeldoorn. Deze werd winnend afgesloten en was de lange reis dus waard.

Na een korte vakantie werd afgelopen maandag de draad van het trainen weer opgepakt. Te zien was, dat de vakantie ook echt vakantie was geweest. De conditionele prikkel kwam bij sommigen hard aan. In samenspraak met de ouders stond het team in schitterende nieuwe trainingskleding op het veld. Wat een geweldig gezicht. Ouders, nu al dank voor jullie betrokkenheid..

Drie pittige trainingen hebben we inmiddels achter de rug… Komende week trainen we twee keer, te weten maandag en woensdag. Vrijdag spelen we om 19.30 uur in Aalten een oefenwedstrijd tegen Terborg/Silvolde JO15-1. Dit team blijkt ook bij ons in de competitie te zitten, dus alvast een mooie graadmeter. We hopen natuurlijk dat u vrijdag in grote getale aanwezig zult zijn om dit team in opbouw te bekijken en aan te moedigen. Het mag weer… Dus maak er massaal gebruik van. Hoe verder we in het seizoen komen, hoe meer mensen dit team zullen gaan bekijken. En u wilt toch kunnen zeggen dat u er op 27 augustus al bij was???

De competitie-indeling is inmiddels ook bekend. En wat heeft de KNVB dit slim gedaan. Gezien het grote aan supporters voor AZSV JO15-1 heeft men in Zeist besloten om ons 6 thuiswedstrijden te geven. Daar zijn wij, spelers en staf, natuurlijk erg blij mee. En ook de kantinecommissie verwacht ik. Als er net als andere jaren het publiek 3 rijen dik langs het veld staat, zullen er ook de nodige versnaperingen worden genuttigd..

Blijf de site van AZSV bezoeken, want na elke wedstrijd zal er een verslag van AZSV JO15-1 op te vinden zijn..

Tot zover voor vandaag..

Met sportieve groeten,
Mark Nijhof
Leider AZSv JO15-1