AZSV JO13-5 voetbalt in diepvries

maart 18, 2018

Waar de KNVB en AZSV vrijdag al zo vooruitziend waren om de wedstrijden van van de allerkleinsten en de wedstrijden bij AZSV af te gelasten, moesten wij toch naar Rietmolen JO13-1. Na veel telefoontjes kwam het antwoord, er wordt gewoon gespeeld. Zou het daar dat niet vriezen? Deze vraag werd snel beantwoord toen we er aankwamen. Het was zo koud, dat zelfs de ijsberen niet buiten kwamen. Bijna onverantwoord om te spelen.

De warming-up verliep al iets anders als normaal. Tussendoor zijn we toch even naar de kleedkamer gegaan, het was echt niet te doen buiten. En dan moet de wedstrijd nog beginnen. En die begon voor ons perfect. Via een mooie aanval kwamen we op een 0-1 voorsprong. Dit leek wel het signaal voor de scheidsrechter om zijn neutrale pak uit te trekken en het pak van de thuisspelende partij aan te trekken. Wat een verschrikkelijke beslissingen ging hij nemen. Ik ga ze niet opnoemen, of de “beste” man hier zwart maken. Maar wat heeft hij zichzelf volstrekt belachelijk gemaakt.

Wij hadden kansen kunnen krijgen op de 0-2, maar deze werden ons niet gegund. Via de 1-1 werd de 2-1 ruststand bepaald. Eindelijk konden we warmte opzoeken en alle vingers en tenen weer laten ontdooien. De scheidsrechter kwam ons ophalen voor de tweede helft. Toen wij op het veld stonden, moesten we wachten tot een speler van Rietmolen JO13-1 zijn nieuwe schoenen aanhad. Dit terwijl er 2 wisselspelers op de bank zaten. Na flink aandringen bij de scheidsrechter floot hij dat toch voor het begin van de tweede helft. Het duurde niet lang voor het 3-1 werd. Wat trouwens een perfect uitgespeelde aanval van Rietmolen JO13-1 was.

Dan kwam toch het moment dat wij weer voor spanning konden zorgen. het werd 3-2. Maar ja…. De spanning was er snel af. We werden om onbegrijpelijke redenen teruggefloten terwijl we op weg waren naar de 3-3. Dat Rietmolen JO13-1 de 4-2 scoorden was er één voor de statistieken.

Wij waren bij vlagen zeker gelijkwaardig aan Rietmolen JO13-1. Een team dat voor de winterstop nog in de 3e Klasse speelde. Dat we verliezen is nooit leuk. Maar dan wel op een gelijkwaardige manier. Wat hebben de jongens van AZSV JO13-5 gestreden voor elke millimeter op het veld. Maar het was een onbegonnen strijd.

Nogmaals diep respect voor Corné, Liam, Cas, Daniel F, Daniel R, Julian, Hanno, Stef, Skip, Lucas, Xander, Mohammad en Gijs. Jullie stonden daar toch maar even in de vrieskou en bleven doorgaan tot het laatste fluitsignaal. KLASSE!!!!

Ook de ouders die hebben gereden en gevlagd, diepe buiging. Zonder jullie hadden we het niet koud gehad.. 😉

Laten we deze wedstrijd maar snel vergeten en onze blik op volgende week richten. Dan staat de derby tegen AD’69 JO13-1 op de rol. Wij hopen dan veel AZSV-publiek langs de kant de hebben. Het kan toch niet zo zijn dat er meer groen, als rood staat aan te moedigen!!!

AZSV JO13-5 – AD’69 JO13-1, aftrap 9.45 uur op veld 2!!!! Zorg dat u op tijd bent!!!!

 


Geef een reactie