AZSV JO13-3 weer met beide benen op de grond.. Op naar de bekerfinale!!!!

mei 11, 2019

Waar Messi zich vorige week lovend uitliet over ons team, was vandaag even een bij-de-les-momentje.

Na 11 wedstrijden niet verloren te hebben, zou de nederlaag steeds dichterbij komen. En vandaag was het zover.. FC Trias JO13-2G was de gevierde ploeg op deze vroege zaterdagmorgen. FC Trias speelde erg goed. En wij gaven vandaag een keer niet thuis. Aan alle kanten werden wij voorbij gefloten. We kregen geen poot aan de grond. de ruststand werd door een mooie goal van FC Trias 0-1.
In de rust werd de gehele linkerkant van ons team vervangen. maar dit mocht niet baten. We hebben welgeteld 1 kans gehad, en deze bal ging via de lat over. Het was dus wachten op de 0-2. En die kwam. Een paar minuten voor tijd viel de 0-2. einde wedstrijd. En meteen een dikke streep er onder..

We staan nog steeds, op verliespunten, op de 3e plaats in de ranglijst. Wat al een hele knappe prestatie is. En het zou mooi zijn als we dit de komende 3 wedstrijden nog vol kunnen houden. We laten dan enkele selectieteams achter ons.

Wel lekker dat de gehele off-day vandaag was, dan hebben we die maar gehad. Hopelijk was het weer een opmaat naar 4 geweldige wedstrijden.

Pluspunt van vandaag is, dat het team nu wellicht nog hechter wordt, en dat zou mooi zijn naar het einde dit seizoen.

Langzaam werken we toe naar de finale van de beker. Die wordt op 1 juni in Markelo gespeeld. Wat de uitslag daar ook van zal zijn, het is een prestatie op zich dat we er al staan. Maar een beker mee naar Aalten nemen zou een fantastische kroon op het verzette werk van het afgelopen jaar zijn. Al met al gaan we er een dag van maken, die we niet snel zullen vergeten.

later meer over ons bekeravontuur.

Met sportieve groeten,

Mark Nijhof
Trainer/coach AZSV JO13-3