AZSV JO13-3 slaat laat toe op transfermarkt

september 1, 2018

Zoals de titel al doet vermoeden, waren het lange dagen voor de mensen on AZSV JO13-3. Na afgelopen seizoen bij AZSV JO13-5 aan het roer te hebben gestaan, werd Mark als trainer/coach gepromoveerd naar JO13-3. En zoals het hoort, kon de trainer zijn eigen Technisch Hart samen stellen en daarmee werd al direct na de trainerswissel begonnen. De eerste gesprekken waren hoopvol. Toch werd de zoektocht langer als gedacht. Er was een paar keer bijna een accoord, maar andere sportverenigingen of bezigheden gooiden roet in het eten.

Gelukkig heeft het scoutingapparaat van AZSV JO13 zijn werk goed gedaan. Er werd gezocht en gevonden. Jelmer en Stijn werden aan de technische staf toegevoegd en daarmee was deze compleet. Maar was het op tijd? Dat zou tijdens de eerste wedstrijd blijken. Of eigenlijk ervoor. De late transfer zorgde er voor dat Jelmer bij zijn debuut iets aan de late kant in de kleedkamer was. En ja, een speler te laat is wissel. Maar wat doen we met een leider die te laat komt?? Rondje om het veld in looppas. En dat gebeurde na afloop van de wedstrijd, onder het toeziend oog van de vele toeschouwers die AZSV JO13-3 bij de seizoensouverture aan het werk wilden zien. Ook was er nog budget om een speler van buiten Aalten te halen. In de stad Bredevoort werd een welkome aanvulling voor ons team gevonden. En wees eerlijk.. Rood is toch een mooiere kleur als blauw… 😉

U was niet aanwezig en hebt deze geweldige pot gemist????

Om 8.30 uur stond de bekerwedstrijd tegen RKZVC JO13-2 op het programma. En er werd op veld 5 op tijd afgetrapt. We begonnen meteen fel aan de wedstrijd en lieten RKZVC eigenlijk helemaal niet in hun spel komen. Over het hele veld werd druk gezet. Nou ja, over bijna het hele veld. Luuk heeft in 60 min 1 bal gehad. En dat was een terugspeelbal.
Voor de rust werd er door ons twee keer gescoord. Dus we konden rustig aan de ranja. De tweede helft begon met 3 omzettingen. We bleven de druk er vol op houden bij onze tegenstander. En de score werd uitgebreid. Na het laatste fluitsignaal stond er 5-0 op het scorebord. Al met al een goede prestatie van dit team in opbouw.

U leest het weer goed. 5-0 in eerste wedstrijd. Volgende week steken deze sterren de Twenteroute over. Ze zijn dan te bewonderen Harreveld. Daar staat de bekerwedstrijd tegen SJO HMC’17 op het programma. Deze wedstrijd begint om 11.00 uur. Dus ook aan de langslapers is gedacht. Er schijnt nog plaats in het uit-vak te zijn. Maar ik zou niet te lang wachten om kaarten te kopen.

Een kleine voorspelling van mijn kant…. Waar Ajax en PSV gaan schitteren in Europa, denk ik dat AZSV JO13-3 de sterren van de hemel zal gaan spelen in de Achterhoek. En u wilt toch later ook kunnen vertellen dat u er bij bent geweest?? Dus kom deze mannen aanmoedigen.. Volgende week op Sportpark ’t Hach in Harreveld of daarna snel op ons eigen sportpark Villekamp.

Namens de gehele technische staf van AZSV JO13-3