AZSV JO11-2 sluit seizoen af met 2e plaats op toernooi in Wehl.

juni 3, 2018

De in allerijl ingelaste deelname aan een E-toernooi bij Concordia Wehl levert de JO11-2 op de valreep van het seizoen nog een mooie beker op. Een poule van zes teams, vijf wedstrijden, geen finales en dan aan het eind kijken wie er boven aan staat. Dat wordt uiteindelijk ’t Peeske/Babberich JO11-1 die de eerste vier wedstrijden vrij ruim wint en in de laatste wedstrijd (de eigenlijke finale dus) tegen onze helden met 1-0 aan het langste eind trekken. AZSV JO11-2 had tot dan toe ook alle wedstrijden gewonnen.

De eerste pot eindigt in 2 – 0 tegen DZC ’68 JO11-9. Twee doelpunten van Jens. De uitslag had veeeel hoger moeten uitvallen, maar een beetje slordig werd er wel met de kansen om gesprongen…

Hetzelfde gebeurt tegen FC Winterswijk JO11-8. 4 – 1 gewonnen door een eigen goal, door goed druk zetten van Lucas, en goals van Jens, Coen en Jasper. Maar bij de stand van 4 – 1 wil iedereen scoren en wordt er te weinig voor de assist gekozen…

Een pittig potje vervolgens tegen de JO11-4 van VIOD. Een overwicht van onze jongens met af en toe gevaarlijke uitbraken van VIOD. Sam en Joeri achterin en Lucas met een paar hele goeie reddingen houden het team in de wedstrijd. Uiteindelijk maakt Jasper de bevrijdende 1 – 0 met een geplaatst schot onderin de hoek.

Daarna de JO11-5 van VIOD, een in mijn ogen nog beter team dan hun O11-4, maken het AZSV pittig lastig en na een doelpunt van Jayden is het dan ook al vrij snel weer 1-1. Jayden en Jens counteren echter na een lastige periode naar de 2 en 3 – 1 en dan is de buit binnen.

Tenslotte dus de ‘finale’ tegen ’t Peeske/Babberich JO11-1. Een spannende gelijk opgaande strijd is het gevolg met een paar hele goeie kansen voor AZSV, meteen al aan het begin. Die gaan er niet in of worden niet goed uitgespeeld en dan … dan valt ie aan de andere kant.

Niet getreurd, een mooie 2e plaats op een prima georganiseerd toernooi is het gevolg. Op het jubileum toernooitje na zijn dit al weer de laatste wapenfeiten van het seizoen. Een seizoen waarin dit team met 4 prima overwinningen op 12 punten en dus in de middenmoot van de 3e klasse is geƫindigd.

Genieten van een welverdiende vakantie! Volgend jaar weer nieuwe rondes en nieuwe kansen!!