AZSV jeugdteams gestart met het nieuwe seizoen!

juni 14, 2020

Alle ruim 40 nieuwe jeugdteams van AZSV, waaronder 6 meisjesteams en 12 gemengde teams, zijn de voorbije week gestart met de voorbereiding op het nieuwe seizoen, enkele teams gaan de komende week met de trainingen van start.
Ook de AZSV voetbalschool heeft een doorstart gemaakt en voetbalt op de zaterdag al weer partijtjes voetbal. Na de uitstroom van de spelers en speelsters naar de O8 en O9 afdeling zijn in er de voetbalschool al weer ca. 25 jongens en meisjes actief!

De ‘relatief snelle start’ werd mogelijk nadat bekend werd dat het straatvoetbaltoernooi geen doorgang kon vinden. Door nu te starten, kunnen de spelers en speelsters nog voor de zomerstop kennismaken met elkaar en enkele keren met het nieuwe team trainen.

Er is een topprestatie geleverd door de voetbaltechnische commissie, de coördinatoren en de trainers, die onder lastige (Corona)omstandigheden de start in een kort tijdbestek hebben weten te realiseren. Met het bekend worden van de teams hebben veel trainers aangegeven weer een seizoen met de AZSV jeugd aan de slag te willen. AZSV is daar ontzettend blij mee.

Een compliment aan iedereen die een bijdrage heeft geleverd!