Annemiek Veenstra-Heideman nieuwe wedstrijdsecretaris pupillen!

augustus 13, 2019


Even voorstellen…
Vanaf dit seizoen neem ik het stokje van het wedstrijdsecretariaat (JO8 t/m JO13, MO11 & MO13) over van Esther Hageman.
Ik ben Annemiek Veenstra-Heideman, getrouwd met Alfred en moeder van 3 kinderen die allemaal met veel plezier bij AZSV voetballen in JO13, MO11 en het B-team. In het dagelijks leven ben ik leerkracht van groep 8.
Ik sta altijd graag langs de lijn naar de wedstrijden van mijn kinderen te kijken en volg mijn favoriete club uit Eindhoven graag op de voet. Ik vind het leuk om dmv het wedstrijdsecretariaat weer op een andere manier bij AZSV betrokken te zijn.
Voor vragen/opmerkingen ben ik altijd te bereiken: annemiekveenstra@hotmail.com
Ik kijk uit naar een fijne en plezierige samenwerking!