Albert Heijn Aalten hoofdsponsor AZSV Dames 1 .

juli 6, 2020

Foto’s en tekst: Karin Stronks.

AZSV is trots dat Albert Heijn Aalten bereid is om hoofdsponsor te worden van Dames 1. De club hoopt met deze nieuwe hoofdsponsor het damesvoetbal in Aalten en omstreken nog meer op de kaart te zetten en verder uit te bouwen.

“Albert Heijn is benaderd door AZSV of zij hoofdsponsor wilde worden van Dames 1, uiteraard met behoud van alle zeer gewaardeerde bestaande sponsoren. Een mooie doorgaande lijn is te zien, Albert Heijn sponsort ook de Nederlandse Leeuwinnen (het nationale dames voetbalteam)! Dames 1 wordt door Albert Heijn Aalten voorzien van prachtige shirtsponsoring, bijkomende kleding en overige trainingsbenodigdheden om zo te komen tot een professionele voetbal-uitstraling. Ook draagt de sponsor financieel bij aan de club”, vertelt AZSV voorzitter Patrick Frenken.

In de kantine van sportpark Villekamp worden de handtekeningen op het sponsorcontract gezet door Marcel Elting, supermarktmanager van Albert Heijn, en Patrick Frenken namens AZSV. Het eerste vrouwenteam, hoofdtrainer Dennis Kitaman en de staf kijken toe. Elting spreekt het gezelschap nog even toe en zegt dat de AZSV dames een rol krijgen bij de opening van de nieuwe Albert Heijn winkel. Er volgt een spontaan applaus en uit handen van aanvoerder Judith Westervelt ontvangt Marcel Elting een boeket bloemen.

De AZSV dames voetballen op hoog niveau, in de eerste klasse, waar ze zich prima handhaven. Dames 1 is een team met ambitie en met heel veel speelplezier en is tevens een uithangbord voor AZSV Aalten. De Dames voetballen door heel  Nederland. Komend seizoen viert AZSV het heugelijke feit van veertig jaar Dames voetbal bij AZSV, waar mogelijk worden de festiviteiten ondersteund door Albert Heijn. Bij AZSV spelen momenteel meer dan 250 dames en meisjes voetbal met veel plezier. Frenken: “We hopen dat met goede (kleding) faciliteiten en een enthousiaste groep trainers en begeleiders het damesvoetbal in Aalten nog meer een boost krijgt!”