Aftrap voetbalplaatjesactie JUMBO Leussink Aalten – AZSV Aalten 24 maart

maart 1, 2018

 

Een aantal van jullie zal ze al wel hebben zien hangen in de AZSV kantine of bij de JUMBO, de posters die de kick-off van de voetbalplaatjesactie aankondigen. Voor hen die benieuwd zijn wie die acht personen op de poster toch zijn: Boven: Suze Heideman en Julian Pennings van de voetbalschool, Beneden v.l.n.r. Rosalie Navis, Jesse Rensing, Jasper Boer, Thomas ten Veen, Geert klein Entink en Mathilde Bondt. Uiteraard zijn hun foto’s met toestemming gepubliceerd.

Op 24 maart om 12 uur zal het bestuur het openingswoord doen en de eerste twee exemplaren van de boeken uitreiken aan het oudste lid, Wim te Kolste (90 jaar), in deze vertegenwoordigd door zijn zonen Gerrit en Johan, en aan het jongste lid, Joey Vaags (3 jaar). Aansluitend zal Tijn Leussink van de JUMBO het woord voeren, waarna iedereen in de gelegenheid gesteld wordt één of meer albums te kopen. Verkoopprijs slechts € 2.95 per album. Bij elk gekocht album wordt een gratis zakje met plaatjes uitgegeven.

De albums worden ook bij de JUMBO verkocht!

Een zakje bevat 10 plaatjes, totaal moeten er iets minder dan 1.100 plaatjes gespaard worden.

Gedurende de actie zullen plaatjes  met gouden en zilveren ballen toegevoegd worden aan de zakjes. Deze plaatjes geven recht op leuke prijzen

De actie duurt 9 weken en tijdens de actie zullen een aantal ruilmiddagen ingepland worden. De eerste staat gepland voor woensdagmiddag 25 april van 16 tot 18 uur bij de JUMBO.

Tijdens de actie gaat de JUMBO ballen verkopen in de Aaltense supermarkt. De opbrengst van deze verkoop komt volledig in de kas van AZSV! Wij bevelen deze actie dan ook van harte aan!

Daarnaast heeft de JUMBO aangegeven in de toekomst meer acties met AZSV te willen gaan doen. Over de invulling van deze acties houden we jullie uiteraard op de hoogte.

AZSV bedankt de JUMBO voor haar positieve bijdrage aan deze actie en voor de bereidwilligheid om samen met AZSV leuke acties op te gaan zetten.  JUMBO Leussink laat eens te meer zien, dat het “lokale denken” in haar genen zit.

Daarnaast willen we onze sponsoren niet vergeten te bedanken. De volgende sponsoren hebben de voetbalplaatjesactie mede mogelijk gemaakt:

Beele Enginering, Rots Bouw, Novel Groep, ID Bouwdiensten, The Travel Club, Autobedrijf Winkelhorst, Meerdink Juwelier, Cafetaria de Admiraal, Partycentrum, catering, pannenkoekenhuys ’t Noorden, Navis Sport, Ottevanger, Inteqnion, Aaltens Nieuws, Walter van den Boom bouw- en timmerwerken, N. van Zijl bouw-en timmerwerken, Jan Lensink nieuw-verbouw en renovatie,  Hans Meinen nieuw-verbouw en renovatie, Wilfred Navis Installatie, HTB Belettering en Schilderwerk, Obelink Asbestinventarisatie, Lammers DTP, Vishandel Jan Ruizendaal, Peters Installatietechniek en Reinders Posters. Allen hartelijk dank voor uw bijdrage!

Hou de website en Aaltens Nieuw in de gaten voor meer nieuws! Wij wensen jullie nu alvast veel spaarplezier toe!

De organisatie:

Cor Hinkamp, Mariska Lammers en Eric Wamelink


Geef een reactie