Afsluiting Seizoen JO15-4g

juni 11, 2018

Afgelopen zaterdag een prachtige afsluiting gehad van een bijzonder voetbaljaar met het team van AZSV JO15-4g.

Het was een heel bijzonder voetbaljaar met heel veel vreugde, strijd, passie maar ook met groot verdriet. Dit is met recht een vriendenteam waar wij als begeleiders met heel veel plezier mee hebben gewerkt. Zo’n bijzonder team en seizoen verdient dan ook een mooie afsluiting.

We hebben het met zijn allen een prachtige dag gehad. s’Ochtends eerst de zeskamp ivm het 70 jarig jubileum van onze club. Uiteindelijk 3e geworden, maar wel de recordtijd neergezet op de stormbaan. Onze lichtgewichten vlogen werkelijk over de hindernissen.
S’middags aansluitend de traditionele barbecue aan de Thijsweg in Ijzerlo, met de uitreiking van de beker voor de speler die de meeste trainingen heeft bijgewoond, Lars Balke, en de winnaar van de interne trainingscompetitie, Lorik Jakupi. Natuurlijk werd er gezwommen en gevoetbald en daarna was het tijd om de magen weer te vullen en de dorstige kelen te laven.

Rosalie, Anna, Noa, Geleijn, Can, Lars B, Lars, Sjoerd, Levin, Maxim, Jorne, Finn, Senne, Jelle, Lorik, Sem en Ouders/ Verzorgers, bedankt voor jullie inzet, plezier en gezelligheid. Wij hebben een prachtig jaar met jullie gehad.

Groet Sjaak, Eric en Gerard.